Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ConnectInGR – virtuális rendezvény

2021. szeptember 29. - 2021. szeptember 30.

A Korona-járvány megmutatta, hogy az egészségügyi és az ellátórendszereknek hatékonyabbá kell válniuk. Ahhoz, hogy a megelőzés, a diagnózis és a kezelés terén jobb, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújthassunk, minden szabályozás ellenére innovatív ötletekre és megoldásokra van szükség. A fiatal vállalatok, különösen a digitális egészségügyi ágazatból, de az orvostechnológiai vállalatok is fontos hozzájárulást nyújthatnak ehhez.

Az Interreg PUSH.GR projekt és az Enterprise Europe Network partnerkereső rendezvénye összehozza az egészségügy és az ellátás területén működő vállalatokat, hogy hatékony és/vagy személyre szabott megoldásokat tegyenek elérhetővé minden európai polgár számára, pl. innovatív technológiákon keresztül is, hogy növeljék az egészségtudatosságot és biztosítsák az “egyenlő élet- és munkakörülményeket”. Ez egyedülálló lehetőség új üzleti kapcsolatok és szerződések létrehozására.

A rendezvény során inspiráló plenáris ülések, informatív workshopok, érdekes pitchek és B2B találkozók ígérnek ismeretszerzést és új üzleti kapcsolatokat.

A tárgyalt témák:

  • Egészségügy és gondozás
  • Megelőzés és biztonság
  • Orvostechnika
  • Fenntarthatóság (környezet)
  • Fenntarthatóság (társadalmi szempontok)

A részletes program ITT olvasható.

Regisztrálni itt lehet: REGISZTRÁCIÓ

 

Részletek

Kezdés:
2021. szeptember 29.
Vége:
2021. szeptember 30.

Helyszín

Online