Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Danube Business Talks 2022 – üzleti tárgyalások

2022. október 12. - 2022. október 13.

5. alkalommal kerül megrendezésre a viadonau által szervezett üzleti platform a dunai hajózásért. Vegyen részt személyesen ezen a nemzetközi ágazati rendezvényen 2022. október 12-én és 13-án Linzben.

Hogyan járulhat hozzá a belvízi hajózás az európai közlekedési ágazatban az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez? Milyen éghajlatbarát meghajtási technológiák és üzemanyagok játszanak majd fontos szerepet a belvízi hajózásban a jövőben? Ezen túlmenően részletesebben megvizsgálják a nagy és nehéz teherforgalom Dunára való áthelyezését, míg a személyhajózás tekintetében a fenntartható utazás kerül a középpontba.

A Danube Business Talks lehetőséget kínál a magán- és közszféra érdekelt feleinek egyaránt a célzott kapcsolatépítésre és a dunai hajózás területén jelentkező gazdasági impulzusokkal és innovációkkal kapcsolatos tudásmegosztásra. Az osztrák szövetségi kormány éghajlat- és környezetvédelmi célkitűzései kedvező keretet biztosítanak a határokon átnyúló megoldások kidolgozásához, hogy a dunai közlekedési tengelyt megerősítsék az európai közlekedési hálózatban.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációra június 1-jétől van lehetőség.

REGISZTRÁCIÓ

Részletek

Kezdés:
2022. október 12.
Vége:
2022. október 13.
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.danubebusinesstalks.org/home