Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

e-WACEE’20 Nyugat-afrikai Tiszta Energia és Környezetvédelmi Vásár és Konferencia

2020. szeptember 01. - 2020. szeptember 30.

A Német Ipari és Kereskedelmi Delegáció szervezésében megrendezésre kerülő online nemzetközi üzletember találkozó és kiállítás három fókuszterülete a tiszta energia, víz és „körforgásos” gazdaság. A konferencia és a virtuális kiállítás 2020. szeptember 1-4 között élőben, majd a hónap végéig virtuálisan lesz elérhető.

A konferencia keretében szervezett virtuális kiállítás is lehetőséget ad a vállalatok számára, hogy termékeiket és innovációjukat bemutassák a nyugat-afrikai érdeklődőknek. Ezen felül a konferencia szervezői tervezik ország-pavilonok létrehozását a virtuális kiállítási környezetben, amennyiben egy adott országból legalább 4 kiállító cég jelentkezik be 2020. július 31. előtt.

Tervezett programok:

  • Panelbeszélgetések: Élő, egy órás beszélgetések Nigéria, és más nyugat-afrikai és európai országok előadóinak meghívásával
  • Információs szekciók: egy termék vagy egy téma kapcsán 30 perc – 1 óra terjedelemben, ezt követően pedig kérdésekre és válaszokra is lesz lehetőség
  • Élő prezentációk: 30 perces prezentációk (kérdések és válaszok nélkül)
  • Előre rögzített prezentációk: Ezek igény szerint elérhetők lesznek az eWACEE’20 webhelyen az esemény időtartama alatt.

 

További információk a rendezvény honlapján:

e-WACEE’20

 

Részletek

Kezdés:
2020. szeptember 01.
Vége:
2020. szeptember 30.

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
Phone
+3672507148