Események betöltése

« Összes Események

ECOFair 2024 Belgrade kiállítás – kiállítói lehetőség

október 14. - október 16.

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség idén is magyar közösségi standdal vesz részt a belgrádi ECOFair kiállításon 2024.10.14. és 16. között.

A Nemzetközi Környezetvédelmi és Környezetgazdálkodási Vásár – ECOFair a legnagyobb és legreprezentatívabb környezetvédelmi szakmai rendezvény a régióban. Gazdasági, edukatív karakterével a környezetvédelmi mechanizmusokat és rendszereket népszerűsíti.

Központi témák: „zöld gazdaság”, újrahasznosítás-ipar, hulladékgazdálkodás, vízipari megoldások és megújuló energia. Mind a kiállítói és szakmai program egyaránt felölel minden környezetvédelmi témakört és szereplőt: talaj-, levegő-, víz-, természeti erőforrások, újrahasznosítás, ökológiai szolgáltatások fóruma, önkormányzatok, közüzemi felszerelések-berendezések, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek, intézmények.

Az eseményhez kapcsolódóan szakmai együttműködő szervezetekkel és a nyugat-balkáni partner irodánkkal együttműködésben B2B kapcsolatépítésre irányuló felvezető és kísérő eseményeket szervezünk október elején Budapesten aztán Belgrádban is a vásár területén belül. A részvétel díja cégenként: 300.000 HUF+ ÁFA.

Az Ügynökség a 2024-es ECOFair kiállításon, a közösségi magyar stand keretében megjelenést biztosít és az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • standhely lefoglalása, standfelépítmény beszerzése, kivitelezése és üzemeltetése,
 • társkiállítói bejelentés megtétele,
 • kiállítói belépők biztosítása a résztvevőknek (maximum 2 db / cég),
 • egységes standtervezés mellett minden kiállító számára saját kiállítói egység installálása információs pult és bárszék
 • kiállítandó termék bemutatásához szükséges installációs elem(ek) vitrin/podest/asztal/bemutató pult a kiállítandó termék függvényében
 • tárgyalási lehetőség biztosítása a standon,
 • központi konyha/raktár biztosítása,
 • (alap) áramellátás biztosítása minden kiállítói egységnél,
 • speciális igények biztosítása*,
 • egységes céglogók, frízfeliratok, céges bemutató tablók**,
 • kiállítói füzet/standkatalógus tervezése, készítése, gyártása.

*Speciális igények (pl. plusz áramigény, egyéni LCD igény, egyéni wifi… stb.) a kiállítók részére kiszámlázásra kerülnek

**Egyéni, az egységes arculatot megbontó grafika/reklám felületet (pl.: roll-up, molinó, stb.) a HEPA nem fogad be a közösségi standra.

 

A regisztráció kitöltésével regisztráló elfogadja, hogy:

 • közösségi standhellyel történő személyes részvétel esetén 300.000 HUF + ÁFA részvételi díjat fizet a fent meghatározott szolgáltatások ellenértékeként, mely fentieken kívül magában foglalja a résztvevő cég (kiállító partner) megbízásából saját grafikai anyagainak legyártását is

A regisztrációs lap cégszerű aláírásával és határidőre történő megküldésével a Regisztráló kijelenti, hogy az ÁSZF-ben, Részvételi feltételekben és a Regisztrációs lapban foglaltakat megismerte, megértette és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti és betartja.

Regisztrációs lap és részvételi feltételek

Kérjük, amennyiben cégük részt kíván venni kiállítóként az ECOFair 2024 szakkiállítás magyar nemzeti standján, szíveskedjenek a csatolt regisztrációs lapot 2024. május 24-ig kitöltve, cégszerűen aláírva elektronikus úton visszaküldeni a e-mail címre. A Regisztráló elfogadja, hogy amíg nem teljesíti a tartozását, vagy mulasztását, addig regisztrációját HEPA nem köteles figyelembe venni. A regisztrációs lap cégszerű aláírásával a Regisztráló kijelenti, hogy a megadott adatok a valóságnak megfelelnek, a személyes adatok kezeléséhez hozzájárul.

Részletek

Kezdés:
október 14.
Vége:
október 16.
Esemény kategória:
Honlap:
https://hepa.hu/esemenyek/ecofair-hun

Helyszín

Belgrade Fair
Bulevar vojvode Mišića 14.
Belgrade, 11000 Szerbia