Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Egészségipari konferencia és nemzetközi üzletember találkozó – ‘Health Tech Hub Styria (HTH) – Pitch & Partner 2021’

2021. január 28. @ 10:00 - 16:30

Az Enterprise Europe Network szervezésében ismét nemzetközi online egészségipari konferenciára és partnerkereső rendezvényre kerül sor.

A rendezvény célja az egészségipari fejlesztések bemutatása, technológiai és üzleti partnerségi megállapodások segítése.

A rendezvényre várják a biotechnológiai, egészségipari és e-health szektorból a kutatókat, cégeket, start-upokat, befektetőket, végfelhasználókat (klinikák, orvosok, etc.).

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött:

REGISZTRÁCIÓ

Az idei, online térben megrendezésre kerülő rendezvény keretében több alprogrammal, befektetési és projektpartnerégi lehetőséggel is várják a résztvevőket:

  • A befektetők előtti 3 perces pitch videós bemutatkozásra 2020. december 31-ig lehet jelentkezni. https://www.hth-styria.com/page-3021
  • A „Corporate challenge” szekcióban 3 nagy vállalat (Gerot Lannach Pharma, Geriatric Health Centres of the City of Graz, Elizabethinen Hospital) tett felhívást, melyre várják innovatív cégek, kutatók jelentkezését.
  • Projektpartnerek keresése a 2021-ben induló HORIZON EUROPE program Health Cluster pályázati felhívásaira vonatkozóan is. https://www.hth-styria.com/page-3451

 

 

 

Részletek

Dátum:
2021. január 28.
Időpont:
10:00 - 16:30
Esemény címkék:
, , , , , , , , ,
Honlap:
https://www.hth-styria.com/

Helyszín

Online
Magyarország