Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

EPR továbbképzés termékdíj ügyintézőknek

szeptember 12. - szeptember 13.

A Magyar Vámügyi Szövetség (MVSZ) Képzési Központja online EPR-továbbképzést szervez azoknak a hulladékgazdálkodási, vagy termékdíjas szakembereknek ajánljuk, akik az új uniós körforgásos gazdasági modellre épülő hulladékgazdálkodási rendszerre kíváncsiak, szeretnék megismerni a hulladék összegyűjtésének és hasznosításának új mechanizmusát, a díjfizetést és a termékdíj új jogszabályi kereteit.

A továbbképzést Kovács Csaba tartja, aki évtizedes tapasztalattal rendelkező oktató, az MVSZ Hulladékgazdálkodási tagozatának tagja, jogalkotási tapasztalattal rendelkező szakember.

A kurzus második napjának délutánján Bartos Gyula, az MVSZ tagozatvezetőjének segítségével a résztvevőknek, illetve a regisztrált érdeklődőknek ingyenes lehetőséget biztosítanak egy gyakorlati szoftver megismerésére, amely segíti a kötelezettségek teljesítését.

A FAR_NIVE rendszerbe bejelentett résztvevők a felnőttképzési rendszerből tanúsítványt is kaphatnak, ha az igényüket előre jelzik a jelentkezési lapon.

JELENTKEZÉS és bővebb információ az MVSZ honlapján

A program időbeosztása:
Az online bejelentkezés 8:30-9:00 között történik, az első nap előadásai 9 órától 16:15-ig tartanak és egy fél órás konzultációval zárulnak. A második nap előadásai 12:15-ig tartanak, a délutáni program szabadon választható ingyenes program, az új rendszerre épülő szoftveres megoldás bemutatója lesz.

Részvételi díj:

• külsősöknek 27 000 Ft+áfa
• MVSZ tagoknak (-50%) 13 500 Ft+áfa

Részletek

Kezdés:
szeptember 12.
Vége:
szeptember 13.
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://mvsz.eu/epr-tovabbkepzes-termekdij-ugyintezoknek-2023-09-12-13/

Helyszín

Online
Magyarország