Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

EXPO 2020 – Dubaji Világkiállítás

2022. január 01. - 2022. július 01.

A Dubaji Világkiállítás 2021. október 1. és 2022. március 31. között kerül megrendezésre Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben.

A fél éven át tartó expó célja, hogy összehozza a világ különböző tájairól érkező nemzeteket és technológiákat, közös gondolkodásra és alkotásra sarkallja őket a szebb és jobb jövő érdekében. Az expó fő témái: a lehetőség, a fenntarthatóság és a mobilitás.

Magyarország a Dubaji Világkiállításon

Az expó fő célkitűzése: összekötni az elméket, megteremteni a jövőt („Connecting Minds, Creating the Future”), ezért az EXPO 2020 Magyarország Nkft., a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium Export Növeléséért Felelős Helyettes Államtitkársága felhívást tesz közzé, hogy – a Nemzeti Exportstratégiával összhangban – minél több versenyképes hazai termék és szolgáltatás, magyar innováció, kis- és középvállalkozás, startup cég külpiaci megjelenését támogassa a Dubaji Világkiállításon.

A felhívás célja lehetőséget nyújtani a hazai vállalkozások számára a nemzetközi bemutatkozásra, diplomáciai és üzleti kapcsolatok kialakítására, valamint a meglévő kapcsolatok elmélyítésére – összekötve ezzel nagyszerű elméket, hogy kiemelkedően jó nemzetközi együttműködések születhessenek a jövőben.

A magyar pavilon állandó kiállításának központi témája Magyarország gyógy- és termálvízkincsei és jótékony hatásuk bemutatása lesz. A magyar pavilont, amely azért is különleges, mert ez az egyetlen faszerkezetű épület az egész térségben, újságírók a dubaji expó 15 legizgalmasabb épülete közé választották.

A magyar pavilon az expó 24 hetében várhatóan több mint 35 kulturális rendezvénynek ad majd otthont, és a látogatók több száz magyar kézműves gasztrotermékkel is megismerkedhetnek.

További információk:

További részletek a Világkiállításról: expo2020dubai.com

További részletek a Magyar Pavilonról: hungaryexpo2020.hu

 

 

Részletek

Kezdés:
2022. január 01.
Vége:
2022. július 01.
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://www.expo2020dubai.com/

Helyszín

Dubai
Egyesült Arab Emírségek