Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Export értékesítési, finanszírozási és szállítmányozási alapismeretek képzés

június 6. @ 09:00 - 16:30

10900 Ft
HEPA logó

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség 2024. június 6-án és 10-én az export értékesítés, finanszírozás és szállítmányozás témakörében kétnapos képzést szervez.

A képzés célja, hogy a vállalkozások export tevékenységük mellett, a potenciális vevőikkel folytatott tárgyalásaik során a megfelelő, biztonságos fizetési módban állapodjanak meg, igénybe vehessenek olyan megoldásokat, amelyek támogatják a termelés vagy a beszerzés finanszírozását, és egyúttal elkerüljék az export vámeljárás során felmerülő kockázatokat.

Dátum: 2024. június 6. (csütörtök) és 2024. június 10. (hétfő) – 9.00-16.30 óráig

Témák:
  • Fizetési módok a nemzetközi kereskedelemben: Képessé válik a nemzetközi kereskedelemben tipikus fizetési módok közül kiválasztani az adott szituációban legkedvezőbb fizetési módot.
  • Fuvarozási és szállítmányozási ismeretek: Megismeri a fuvarozási és szállítmányozási szerződéseket és a vállalaton belüli és vállalatok közötti logisztikai folyamatokat.
  • Értékesítés egy másik tagországba: Elsajátítja a külkereskedelmi ügylet lebonyolításához szükséges okmánytípusokat, azok megfelelő kiválasztását és kitöltését.
Oktató:

Nietsch Tamás okleveles közgazda, Nietsch Kft. ügyvezető igazgató

A Magyar Vámügyi Szövetség alapító tagja, jelenleg alelnöke. Tagja a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara (ICC) Vám és Kereskedelemtámogatási Bizottságának, egyúttal 2 éve a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ICC tagozatának azonos nevű munkacsoportját vezeti. Tagja továbbá a Nemzetközi Jogszerűséggel Foglalkozó Szakemberek Szövetségének (ICPA).

 

A program állami támogatás mellett valósul meg, a részvétel regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudják fogadni, korlátozott számban.

A regisztrációs díj visszaigazolás után átutalással fizetendő. A regisztráció elfogadásáról a jelentkezéskor megadott e-mail címen tájékoztatjuk. Felnőttképzési engedélyezés hatálya alatt folytatott képzés, ezért a részvétel feltétele felnőttképzési szerződés megkötése.

REGISZTRÁCIÓ

Részletek

Dátum:
június 6.
Időpont:
09:00 - 16:30
Összeg:
10900 Ft
Esemény kategória:

Helyszín

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség székháza
1027 Budapest, Kacsa utca 15.
Budapest, 1027