Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

EXPOTRAVEL 2021 – turisztikai szakkiállítás

2021. október 01. - 2021. október 02.

2021. október 1-2-án kerül megrendezésre Jekatyerinburgban, a Jelcin Centerben az EXPOTRAVEL 2021 nemzetközi turisztikai kiállítás. A rendezvény keretén belül szervezik meg 2021. október 1-én a Thermal Travel SPA konferenciát is, amelyre magyarországi termálfürdők, szanatóriumok és szállodák, valamint spa központtal rendelkező települések jelentkezését is várják.

A rendezvény partnerei az idei esztendőben a V4 országok lesznek. Az évente megrendezésre kerülő szakkiállításon mintegy 200 kiállító és 6000 látogató vesz részt. A szakmai program hagyományosan tartalmaz konferenciákat, kerekasztal megbeszéléseket, országok és régiók bemutatkozását, workshopokat.

Az Őszi Turisztikai Kiállítás lehetőséget kínál releváns turisztikai termékek bemutatására, a nyári szezon összefoglalására és a jövőre vonatkozó tervek megvitatására.

Az EXPOTRAVEL 2021 kiállítás fő blokkjai:

  • Nemzetközi turizmus – megtudhatja, mely országokat látogatják az orosz turisták.
  • Belföldi turizmus – Oroszország régiói érdekes termékeket mutatnak be.
  • Utazásszervezők – üzleti kapcsolatok személyes kommunikáció formájában az orosz és a külföldi piac vezető szereplőivel.
  • Szállodák és szanatóriumok – naprakész információk a biztonságos szolgáltatásról és a Covid utáni gyógyulás lehetőségeiről.
  • Légitársaságok – új belföldi és nemzetközi járatok a vezető légitársaságoktól.
  • Utazási üzleti szolgáltatások: biztosítás, elektronikus dokumentumkezelés, reklám stb.

A rendezvénnyel kapcsolatos részletes információ a +7 (343) 379-38-48-as telefonszámon, valamint az e-mail címen keresztül kérhető.

Magyarország Jekatyerinburgi Főkonzulátusa – Kádár András, ideiglenes ügyvivő is szívesen közreműködik az érdeklődő magyarországi vállalkozások további tájékoztatásában, jelentkezések elősegítésében. Elérhetőség

A részvételi feltételek megtalálhatók az alábbi elérhetőségeken is:

Honlap: www.expo-com.info

Facebook: www.facebook.com/travelexhibitions

Részletek

Kezdés:
2021. október 01.
Vége:
2021. október 02.
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
www.expo-com.info

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
Telefon:
+3672507148