Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Farmaforum – nemzetközi üzletember találkozó

2019. március 29.

A Farmaforum gyógyászati, biofarmakológiai és labortechnológiai rendezvény idén ünnepli hatodik évét Madridban. Az elmúlt időszakban a Farmaforum a spanyol gyógyszeripar legkiemelkedőbb eseményévé nőtte ki magát. Ennek oka a témák folyamatos bővülése, valamint a biotechnológiával és a kozmetikai iparral való szinergia.

A Farmaforum egy kiállítási területből és egy változatos konferenciákból és workshopokból álló program, mely számos alkalmat biztosít a kapcsolatépítésre.

A 2018-as sikert követően idén ismét megrendezik a Labforumot, mely a gyógyszeriparban használt anyagok, műszerek, továbbá a laboratóriumi diagnosztika során alkalmazott berendezések és módszerek színtere. A Labforum a Farmaforumhoz kapcsolódó kiegészítő és párhuzamos vásár, amely a kutatási vagy analitikai laborok új generációjára fókuszál.

A gyógyszeripar, a biotechnológia és a kozmetikai ipar más ágazatokhoz hasonlóan termékeik előállítása során nagyban támaszkodik a kutatási eredményekre. Ezeknek a folyamatoknak a felgyorsítása biztosítja a minőséget és a biztonságot, közvetlenül befolyásolja az új fejlesztések költségeit, ezért rendkívül fontos a vállalatok számára.

 

Résztvevők

Bármely a spanyol és nemzetközi szervezetekkel való együttműködésben érdekelt szervezet, amely a gyógyszerészeti, kozmetikai, biotechnológiai, laboratóriumi anyagok és egészségügyi biotechnológia területén dolgozik.

 

Regisztráció és részvétel

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz, továbbá az online felületre való profil feltöltéséhez kötött.

 

Jelentkezési határidő

2019. március 26.

Részletek

Dátum:
2019. március 29.
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://farmaforum-2019.b2match.io/

Helyszín

Madrid
Spanyolország + Google Térkép

Other

Jelentkezési határidő
2019. március 26.