Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Felelősségteljesen az AI pályázatokban – információs nap új H2020 pályázati lehetőségekről

2019. július 02. @ 09:00 - 15:30

Az Európai Unió H2020 keretprogramja az utolsó két évébe érkezett. A 2018-2020-as munkaprogram frissített változata, amely a 2020-as pályázatok pontos részleteit tartalmazza, nemrég jelent meg. Számos ICT területen jelenik meg pályázati felhívás már 2019-ben is, amelyre az érdeklődők konzorciális pályázatokat nyújthatnak be.

 

Az AI az egyik kiemelt terület, így az NKFIH és az IVSZ közös rendezvényén ez a témakör kerül előtérbe, de az előadások nem csak az AI területén aktív szervezetek számára  tartogatnak releváns információt. A rendezvényen résztvevők megismerhetik az európai és a hazai AI kezdeményezéseket, azt hogyan lehet ezekhez csatlakozni és milyen  előnyökkel járhat a tagság. Megtudhatjuk, hogy milyen pályázatokra lehet AI témakörben 2019-ben és 2020-ban pályázni a H2020 programban, illetve megismerhetjük az Európai Unió pályázati rendszerében egyre nagyobb hangsúlyt kapó felelős innováció és K+F koncepcióját (Responsible Research and Innovation), amely kétségkívül az AI területén is igen releváns. A koncepció pályázatban való alkalmazásához is segítséget kapnak az érdeklődő pályázók és így akár jobb megítélést is elérhetnek az értékelők szemében.

A július 2-án a Millenáris Startup Campuson rendezett esemény előadói között az Európai Bizottság, a Big Data PPP, a hazai MI koalíció képviselőit és számos egyéb szakembert találunk, akik garantálják, hogy az első kézből származó információ és tapasztalat révén valódi értéket kapunk. A rendezvény pontos programját a mellékelt dokumentum tartalmazza. Az esemény hivatalos nyelve az angol.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:  Regisztráció.

Program

Kérdés esetén forduljon bizalommal Süveges-Heilingbrunner Klárához, IVSZ +36703922048

 

A rendezvényt az IVSZ az Európai Unió által a H2020 program keretében támogatott HubIT projekt keretében szervezi.

Részletek

Dátum:
2019. július 02.
Időpont:
09:00 - 15:30

Helyszín

Millenáris D csarnok
Kis Rókus utca 16-20
Budapest, 1024 Magyarország
+ Google Térkép