Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Forum Agenti MILAN EXPO – olasz üzleti lehetőségek

2022. november 17. - 2022. november 18.

Olaszországban egyes termékek esetében a piacra való belépés szinte csak az úgynevezett kereskedelmi ügynökökön keresztül lehetséges, akikkel a baranyai cégek idén személyesen Milánóban folytathatnak üzleti tárgyalásokat!

Milánói Magyar Külgazdasági Iroda együttműködve a Forum Agenti – Országos Ügynökhálózattal lehetőséget biztosít a magyar vállalkozások kedvezményes részvételére a rendezvényen, melynek keretében termékek és szolgáltatások képviselői kiállítói asztalt kapnak, ahol a terméküket bemutatva fogadhatják a releváns ügynököket. A két napos rendezvény során egy cég átlagosan 20-25 ügynöki tárgyalást is lebonyolíthat, a szervezőktől már a rendezvény előtt megkapott lista feldolgozásával akár előre egyeztetett időpontokban.

A rendezvény során, illetve a későbbiekben a kiállító cégek a megítélésük szerint legmegfelelőbb szakmai portfólióval, ismeretekkel, kapcsolatrendszerrel, stb. rendelkező ügynök(ök)et választhatják ki, és igény szerint szerződhetnek velük. A rendszer fontos eleme, hogy az ügynök csak akkor részesül jutalékban, ha a terméket értékesítette, vagy megrendelést véglegesített kereskedelmi egységgel, vagy lánccal.

Az ügynökök helyi és ágazati kapcsolatrendszerükön keresztül hatékonyan tudják meggyőzni az egyes termékek és szolgáltatások beszerzéséről a disztribútorokat és kereskedelmi egységeket, valamint kereskedelmi láncokat.

A Forum Agenti vezetősége a Milánói Magyar Külgazdasági Irodával történt megegyezését követően lehetőséget ad minden magyar kiállító számára, hogy a honlapjukon meghirdetett 2.450 euró helyett 1.250 euróért vegyen részt az eseményen. A kedvezményről az alábbi linken található további információ: https://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano/682/ambasciata-di-ungheria

Ezen felül a Külgazdasági és Külügyminisztérium NEXT-KPI pályázata keretében a Milánói Főkonzulátus támogatási keretet nyert el, amelyből a magyar cégek részvételi díjának egy részét van lehetősége finanszírozni (maximum 50%-át). Mivel a megítélt támogatás fix összegű, a cégenkénti pontos támogatási összeg a végleges kiállítói létszám ismeretében kerül majd kiszámításra.

A részvétellel vagy egyéb külkereskedelmi megkeresésükkel kapcsolatban, forduljanak a Milánói Magyar Külgazdasági Iroda képviselőihez:

 

Részletek

Kezdés:
2022. november 17.
Vége:
2022. november 18.
Esemény címkék:
, , , , , ,