Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Forum Agenti

2019. november 14. @ 08:00 - 2019. november 15. @ 17:00

A Forum Agenti- Országos Ügynökhálózat – ügynökeinek éves rendezvénye november 14-15 között kerül megrendezésre Milánóban.

Olaszországban az egyes piaci jelenlétek megkezdése rengeteg termékszegmens esetében  csak ezeken az úgynevezett ügynökökön válik  érdemi módon lehetségessé, akik általában helyi és ágazati kapcsolatrendszerükön keresztül hatékonyan tudják becsatornázni, és  meggyőzni az egyes termékek és szolgáltatások értékesítéséről a disztribútorokat és kereskedelmi egységeket, valamint kereskedelmi láncokat.

 

A fenti rendezvény keretében termékek és szolgáltatások képviselői  kiállító asztalt kapnak, ahol a terméküket kiállítva fogadhatják az előzetesen a terméket és annak leírását online rendszerben megismerő ügynököket.

 

A három napos rendezvény során egy cég átlagosan 30 ügynöki tárgyalást is lebonyolít, melyre az ügynökök előzetesen jelentkeznek, illetve ott a helyszínen is keresik az új lehetőségeket.

 

Ezt követően van lehetősége a  magyar cégnek a megítélése szerint megfelelő szakmai portfólióval, ismerettel, kapcsolatrendszerrel rendelkező ügynököket kiválasztani, és igénye szerint szerződést kötni a későbbiekben, melynek értelmében az ügynök csak akkor részesül jutalékban, ha a terméket értékesítette, vagy megrendelést ténylegesített kereskedelmi egységgel, vagy lánccal.

 

A Forum Agenti vezetősége a Milánói Magyar Külgazdasági Irodával történt megegyezését követően lehetőséget ad minden magyar kiállító számára, hogy a honlapjukon meghirdetett  2400 euró helyett 1500 euróért vegyen részt és állítson ki, melyet elegendő október 31-ig rendezni.

 

 

A magyar résztvevőkre való kedvezményről  itt található információ: http://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano/682/ambasciata-di-ungheria

 

Itt lehet bejelentkezni:  http://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano/682/ambasciata-di-ungheria/Ordina

 

A rendezvény linkje: http://www.forumagenti.it/en

 

További információ:

Kolos Edit

Milánói Főkonzulátus

Külgazdasági Iroda
20123 Milano, Via Fieno 3

Tel: +39-02-4984731

E-mail:

Részletek

Kezdés:
2019. november 14. @ 08:00
Vége:
2019. november 15. @ 17:00
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
http://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Milano/682/ambasciata-di-ungheria/Ordina

Helyszín

Milánó
Olaszország + Google Térkép