Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Go Global Go Virtual – Fókuszban a V4 országok

2020. október 09. @ 10:00 - 14:00

A Horvát Gazdasági Kamara Go Global Go Virtual néven hozott létre egy virtuális üzleti találkozók megszervezésére is alkalmas online felületet, melyre magyar cégek is regisztrálhatnak a következő linken: https://croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr/signup.

A regisztrált profilok 2020. október 14-ig lesznek aktívak.

 

A regisztráció és az online B2B-találkozók szervezésének módjáról az alábbi oldalon található további információ: https://croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr/page-2941.

 

Az adatbázis folyamatosan bővül, jelenleg számos horvát, valamint néhány cseh, lengyel és osztrák cég profilja érhető el.

 

Bár a regisztrációt követően a platform bármikor használható lesz online üzleti találkozók lebonyolítására október 14-ig, a Horvát Gazdasági Kamara 2020. október 9-én 10 órakor Horvátországot és a V4 országokat állítja fókuszába, vagyis ezen a napon az érintett országok kamarai képviselőinek köszöntői, illetve az adott ország gazdaságát bemutató prezentációk lesznek megtekinthetők a következő linken: https://croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr/page-1521, illetve lehetőség lesz online tárgyalások lebonyolítására is.

 

További kérdések esetén javasoljuk, hogy forduljanak a horvát kamara munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeken: Ms Ana Karlić, , .

Részletek

Dátum:
2020. október 09.
Időpont:
10:00 - 14:00
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr/

Helyszín

Online
Magyarország + Google Térkép