Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hasznosítás és üzleti tervezés a könnyűsúlyú anyagok területén

szeptember 26. @ 10:00 - 11:00

A könnyűsúlyú termékek és a kapcsolódó technológiák sikeres piacra lépése nagymértékben függ a fejlesztés korai szakaszától kezdve a jó és megalapozott üzleti tervezéstől. Ezen a webináriumon a hasznosítás legfontosabb szempontjait tekintjük át, amelyeket már a koncepcióalkotás kezdetétől figyelembe kell venni, beleértve a piacra jutási stratégia megtervezését, amely lehetővé teszi a könnyűszerkezetes piacra való belépést és a növekedés felgyorsítását.

A webinárium az AMULET projekt keretében valósul meg. Az AMULET projekt célja, hogy jelentősen hozzájáruljon a CO2-kibocsátás csökkentéséhez az EU-ban a kkv-k szerepének megerősítésével, amelyek innovációit várhatóan a klaszterek fogják elősegíteni és támogatni. Az AMULET feladata az új értékláncok létrehozása a korszerű könnyűsúlyú anyagok elterjedésének segítésével a különböző területeken, a régiók és ágazatok közötti tudástranszfer révén.

 

Ez a webinárium a könnyűsúlyú termékek és technológiák hasznosításában érdekelt valamennyi érdekelt félnek szól a különböző ágazatokban, a kutatóközpontoktól és egyetemektől kezdve a hatóságokig és vállalatokig, különösen a kkv-kig.

 

A webináriumon való részvétel ingyenes!

 

Előzetes regisztráció szükséges a következő linken: https://amulet-h2020.eu/webinar-business-planning/

Ismerje meg a projektet, és a további programokat, lehetőségeket is.

 

Részletek

Dátum:
szeptember 26.
Időpont:
10:00 - 11:00
Esemény címkék:
, , , , , , , , ,

Helyszín

Online
Magyarország