Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ICT Spring Europe 2020

2020. szeptember 15. - 2020. szeptember 16.

 

ICTSpring Summit (@ICTSpring)Az ICT Spring egy globális tech-konferencia, amely számos nemzetközi szakembert vonultat fel. A rendezvény egyedülálló lehetőséget kínál a résztvevőknek az AI ismereteik elmélyítésére, a gyorsan növekvő FinTech értékének megragadására, az ellátási láncok ipari innovációjának ösztönzésére, az informatikai biztonság titkainak áttörésére és az űrtechnológiák földi vállalkozásokra gyakorolt hatásának feltárására. 

Az ICT Spring ideális hely a kapcsolatépítésre a jövőbeli üzleti partnereinkkel is.

Az Enterprise Europe Network segítségével a konferencia alatt üzletember találkozó kerül megrendezésre 2020. szeptember 15 és 16-án.

Program:

https://www.ictspring.com/

https://www.b2fair.com/ictspring2020

A Farvest (a rendezvény szervezője) és a Luxemburgi Kereskedelmi és Iparkamara ( Enterprise Europe Network) egy speciális csomagot dolgozott ki a start-up vállalkozások részvételének támogatására.

Az indulási csomag tartalmaz egy 4 négyzetméteres standot az ICT Spring-en, beleértve a bútorokat és más speciális szolgáltatásokat is, részvételt a Pitch you startup versenyen, a cég logójának megjelenítését az esemény weboldalán, részvételt a b2fair által szervezett nemzetközi matchmaking rendezvényen és számos hálózatépítési lehetőséget 500 eurós kedvezményes áron.

A kedvezményes részvételre az alábbi űrlapot kitöltésével lehet jelentkezni, melyet az és a email címekre kell megküldeni.
Regisztrációs űrlap

 

Részletek

Kezdés:
2020. szeptember 15.
Vége:
2020. szeptember 16.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.ictspring.com/

Helyszín

Luxemburg
Luxemburg + Google Térkép