Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

“IndTech 2020 – Transition to Sustainable Prosperity”

2020. október 27. - 2020. október 28.

Az IndTech2020 kiváló alkalmat kínál az olyan kulcsfontosságú alaptechnológiákkal kapcsolatos ötletek és kutatási eredmények megosztására, mint a nanotechnológia, a fejlett anyagok, a biotechnológia és a fejlett gyártás.

 

Az ipari technológiákról szóló „IndTech 2020 – Átmenet a fenntartható jólétbe” című digitális konferenciára az Európai Unió Tanácsának német elnöksége égisze alatt kerül sor 2020. október 27. és 28. között.

Ez az európai esemény platformot kínál a kutatás, az ipar és a döntéshozatal érdekelt felei számára, hogy megvitassák a jövőbeli trendeket, a technológiai kihívásokat és a jövőbeli európai ipari és kutatási politika kialakításához és megerősítéséhez szükséges további lépéseket. Az IndTech2020 kiváló alkalmat kínál az olyan kulcsfontosságú alaptechnológiákkal kapcsolatos ötletek és kutatási eredmények megosztására, mint a nanotechnológia, a fejlett anyagok, a biotechnológia és a fejlett gyártás. Különösen az olyan tematikus prioritásokra fognak összpontosítani, mint az akkumulátortechnológiák, a digitalizálás és az anyagtudomány, a gyártás és a gyártás technológiáinak biológiailag inspirált innovációja, az Európai Zöld Ügylet, valamint az alacsony szén-dioxid-kibocsátású és a körkörös gazdaság.

Legyen részese az európai beszélgetésnek és regisztráljon a rendezvény hivatalos weboldalán: https://www.indtech2020.eu/

Részletek

Kezdés:
2020. október 27.
Vége:
2020. október 28.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://www.indtech2020.eu/

Helyszín

Online