Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Innowwide – online pályázati tájékoztató

2023. július 19. @ 10:30 - 11:30

Az Innowwide program akár 60 000 euróval is támogatja az innovatív KKV-kat, a globális piacra lépésre. A következő felhívás előtt tájékoztató webináriumot szerveznek az érdeklődőknek.

Az Innowwide arra ösztönözi a vállalkozásokat, hogy K+F eredményeiket a világ minden táján piacra vigye. Válasszon egy célrégiót és -országot, és keressen helyi partnereket Afrikában, Ázsiában, Észak-, vagy Dél-Amerikában.

Az Ön piaci megvalósíthatósági projektje

Hat hónap alatt innovatív projektek vagy megoldások piaci megvalósíthatósági tanulmányait készítheti el, és helyi szakértőkkel dolgozhat a kiválasztott célországban.

Rugalmasság

Az Innowwide hasznos eszköz lehet az Ön K+F útja során:

  • A projektötlet kidolgozása során annak felmérése, hogy a helyi partner (vagy alvállalkozó szervezet) együtt tud-e működni Önnel egy jövőbeli nemzetközi K+F projektben.
  • K+F-projektje sikeres befejezése után annak megértéséhez, hogy a termék-, eljárás- vagy szolgáltatás-piaci kombinációja kereskedelmi forgalomba hozható-e a kiválasztott célpiacon.

Ki kaphat támogatást?

A támogatás az Európai Unió tagállamaiban vagy a Horizont Európa társult országaiban működő kkv-knak szól, amelyek afrikai, észak- és dél-amerikai, közel-keleti vagy ázsiai-csendes-óceáni partnerrel működnek együtt.

Bár csak az Európai Unió tagállamaiban vagy a Horizont Európa társult országaiban működő kkv-k részesülnek finanszírozásban, Ön alvállalkozói szerződést köthet a kiválasztott célországban működő partnerével.

Az alvállalkozó partnerek a projektkérelem benyújtása előtt aláírnak egy kötelezettségvállalást.

Érdekli a lehetőség?

A piaci megvalósíthatósági projektekre vonatkozó második Innowwide felhívás kapcsán az Eureka webináriumot szervez a potenciális pályázók számára:

– Innowwide és a 2. felhívás (2023) fő jellemzői
– Ajánlások a pályázatkészítéshez
– Hogyan nyújtsa be pályázatát?

 

További információ és regisztráció

Részletek

Dátum:
2023. július 19.
Időpont:
10:30 - 11:30
Esemény címkék:
, , , , , , , , ,

Helyszín

Online