Események betöltése

« Összes Események

Ipar Napjai 2024

május 7. - május 10.

2024. május 7-10. között ismét megrendezésre kerül az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A Hungexpo májusi ipari rendezvénye Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, mely az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára egyedülálló fórum a bemutatkozásra. A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a legfrissebb fejlesztések állnak a szakkiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában.

A látogatók első kézből kaphatnak információt a különböző iparágak újdonságairól, energia- és költséghatékony megoldásokról és nagydíjas termékekről. Egy helyen, egy időben tekinthetik meg a gyártók, forgalmazók, szolgáltatók termékeit, részletes tájékoztatást kérhetnek az ajánlatokról, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget.

A programokról és a kiállítókról további információt ITT olvashat.

Már két alkalommal sikerült az Ipar napjai kiállításra a térség mérvadó cégeit megmutató közös standot szerveznie a PBKIK-nek, Látogassa meg a cégeket az idei kiállításon!

 

Részletek

Kezdés:
május 7.
Vége:
május 10.

Helyszín

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Albertirsai út 10.
Budapest, 1101 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website