Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ismerje meg a Kamarát – Ismerjük meg egymást!

2019. február 06. @ 15:00 - 17:00

Vállalkozását érintő kérdése van? Fejleszteni szeretne? Külföldi partnerkeresésben gondolkodik? Folytatódik a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató rendezvénysorozata, ahol a regisztrált vállalkozók és azok is, akik vállalkozásuk indítása előtt állnak megismerkedhetnek a Kamaránál igénybe vehető szolgáltatásokkal, feltehetik kérdéseiket, hogy együtt megoldásokat találjunk és megtaláljuk azokat a területeket, ahol kölcsönösen egymás segítségére lehetünk.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara fontosnak tartja a legfrissebb információkról és a minden vállalkozás számára elérhető lehetőségekről tájékoztatni Önöket, kérdéseiket a honlapon keresztül is feltehetik számunkra, reméljük személyesen is köszönthetjük Önöket a Kamarában!

Rendezvény: Ismerje meg a Kamarát – Ismerjük meg egymást!
Időpont: 2019. február 06. (szerda) 15:00-16:30
Helyszín: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara – Kis-Zsolnay terem
(7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.)

 

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes online regisztrációhoz kötött, melyet a jelentkezés sorrendjében tudunk fogadni maximum 50 főig. REGISZTRÁLJON ITT

Túljelentkezés esetén későbbi időpontot fogunk megadni egy következő rendezvényre válasz e-mailben.

Kérjük, ha már regisztrált, de mégsem tudna részt venni a programon, jelezze felénk 2018. szeptember 10-ig a címen, mert a túljelentkezés miatt a várólistáról tudnánk még másoknak biztosítani a részvételt.

Ha nem tud eljönni rendezvényeinkre, de nem szeretne lemaradni vállalkozását érintő tudnivalókról, iratkozzon fel hírlevelünkre.

 

 

Adatvédelmi tájékoztató

Részletek

Dátum:
2019. február 06.
Időpont:
15:00 - 17:00
Esemény címkék:
, ,

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép