Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jövőbeli kihívások – Demola workshop

2019. november 27. @ 14:00 - 17:00

A PTE és a DEMOLA 2019. november 27-én (szerda) 14.00 órától tartja nyilvános Future Challenges Workshopját vállalati partnerei számára.

A DEMOLA egy finn központú globális platform, amely világszerte 17 ország 50 egyetemének hallgatóit és az egyetemek gazdasági ökoszisztémáját alkotó szereplőit fogja össze.

Hazánkban elsőként a BME keretei között jött létre DEMOLA központ, amely azóta a DEMOLA Közel-Kelet Európa regionális központjává nőtte ki magát.

A DEMOLA nemzetközi szinten tesztelt és igazoltan eredményes innovációs modell programot, eszköztárat kínál az egyetem és az őt körülvevő vállalati ökoszisztéma közötti együttműködés újragondolására.

A folyamatosan változó gazdasági környezet teremtette kihívásokra a KKV szektor megfelelő K+F és innovációs humán erőforrás hiányában csak reaktívan válaszol, a jövőbe tekintés, proaktív gondolkodás kapacitási korlátokba ütközik.

A DEMOLA olyan platformot teremt, amely egy jövőbe tekintő, megatrendekben gondolkodó vállalati kultúra kialakulásához kíván hozzájárulni.

A „DEMOLA-koncepció” strukturált folyamatokon keresztül, standardizált eszköztárral segíti az egyetem vállalati partnerek, valamint a résztvevő hallgatók és kutatók közös alkotását, az innovációs értékteremtést.
A workshop időpontja és helyszíne:
Kezdés 2019. november 27, 14:00 – 17.00
PTE Szenátusi Terem Pécs, Vasvári P. u.4.

További információ: 

Részletek

Dátum:
2019. november 27.
Időpont:
14:00 - 17:00

Helyszín

PTE Szenátusi Terem
Vasvári P. u.4.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép