Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kampány a rendezvényszervező iparági összefogásért

2020. szeptember 10.

Ingyenes

A turizmus, azon belül is a rendezvények lényege a személyes részvétel, a közös élmény és tapasztalat. Az elhúzódó járvány alatt hosszasan az otthoni környezetbe zárva, az online munkavégzés kihívásaival küszködve még nagyobb igény lett arra, hogy másokkal találkozhassunk, élőben részt vehessünk rendezvényeken, koncerteken, fesztiválokon.

Az iparág minden területe és szinte minden tagja mélyen érintett a válságban, ezért széles körű marketing-összefogásra hívják mindazokat, akik mihamarabb újra “élő” rendezvényeken szeretnének vendégeket fogadni.

“AZ ÉLMÉNY EREJE” kampány célja feleleveníteni azokat az élményeket és emlékeket, amiket csak az élő rendezvények adhatnak, és a korlátozások feloldása után a lehető legjobban lerövidíteni az időt azok visszatéréséig. A kampányhoz bárki csatlakozhat, aki a fenti célt fontosnak érzi. Az egyetlen kitétel, hogy egységes külalakkal, összehangolt időpontokban, azonos üzenetet jelenítsen meg minden résztvevő a közösségi médiában, megmutatva az összefogás erejét.

#PoverOfLiveEvents

A Budapest Convention Bureau támogatásával, valamint a szakmai szervezetek (MARESZ, MABEUSZ, MSZÉSZ) és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ együttműködésével a #PowerOfLiveEvents egész napos élő rendezvényt szervez szeptember 10-én. A szakmai konferencia hazai, illetve nemzetközi vendégelőadókkal várja a résztvevőket, az esti “Get-Together” esemény alkalmával Budapest jellegzetes rendezvényhelyszíneit, nevezetességeit is kivilágítják.

Regisztráció: http://powerofliveevents.com/event-registration/

Részletek

Dátum:
2020. szeptember 10.
Összeg:
Ingyenes
Honlap:
http://powerofliveevents.com/

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+3672507148