Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Klímavédelmi finanszírozási lehetőségek a Nyugat-Balkánon

2020. szeptember 25. @ 10:00 - 11:30

A tervek szerint 2020 őszén hirdeti meg második, nyugat-balkáni beruházás-előkészítő és kapacitásfejlesztő támogatási programját a Nyugat-Balkáni Zöld Központ Nonprofit Kft. A program rokon vonásokat hordoz első, tavaszi felhívásukkal, amelyről bővebb információt az alábbi linken talál: https://www.wbgc.hu/hu/tamogatasi-felhivasok/lezarult-felhivasok/wbgc_2020_1.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt virtuális tájékoztató eseményünkre, amelynek célja a zöldgazdaságot érintő aktuális kihívások áttekintésén túl a támogatási program bemutatása lesz azokkal a hangsúlyokkal, amelyek eltérést jelentenek a tavaszi támogatási felhíváshoz képest. A program a Nyugat-Balkáni Zöld Központ, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata, valamint a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség együttműködésével valósul meg. Az eseményen kerekasztal beszélgetésre kerül sor „A zöldgazdaságot érintő kihívások egy változó világban” címmel, amelyben hazai és nemzetközi szereplők segítségével áttekintjük a zöldgazdaság aktuális kérdéseit. Bővebb információért kérjük tekintse meg a mellékelt programtervet.

 

Az esemény időpontja: 2020.szeptember 25., 10.00-11.30

Formátum: virtuális esemény

 

Az eseményről, illetve technikai részletekről a Nyugat-Balkáni Zöld Központ honlapján tájékozódhat: https://www.wbgc.hu/hu/esemenyek/jovobeli-esemenyek/virtualis-tajekoztato-klimavedelmi-finanszirozasi-lehetosegek-a-nyugat-balkanon.

Kérjük, hogy a regisztráció kitöltésével jelezze részvételi szándékát a fent megadott linken.

 

A csatlakozáshoz szükséges linket a Nyugat-Balkáni Zöld Központ munkatársai e-mailen küldik meg a regisztrálóknak az eseményt megelőzően.

 

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal a és a e-mail címen.

 

PROGRAMTERV

Részletek

Dátum:
2020. szeptember 25.
Időpont:
10:00 - 11:30
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.wbgc.hu/hu/tamogatasi-felhivasok/lezarult-felhivasok/wbgc_2020_1

Helyszín

Online