Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

KÖZÖSSÉG. HATÁS. JÖVŐ. – hibrid szakmai konferencia

2022. október 06. @ 09:00 - 14:00

2022. október 6-án megrendezésre kerül a “KÖZÖSSÉG. HATÁS. JÖVŐ.” – bizalomépítés és társadalmi fenntarthatóság az ESG tükrében konferencia és az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díjátadója.

A konferencia főbb témái:

  • milyen meghatározó kihívásokkal szembesülnek mostanában a vállalatok a közösségekért, munkatársakért, fogyasztókért, vásárlókért vállalt felelősség területein; mik a lehetséges jó válaszok, megoldások a jelenlegi kihívásokra; milyen változásokat eredményezhetnek ezek a kihívások és a megoldások a vállalatok és stakeholdereik életében a közeljövőben?
  • melyek a stakeholderek érdekeire alapuló, a közösségek jóllétét és az emberek életminőséget szem előtt tartó vállalati értékteremtés és felelősségvállalás gyakorlati példái és lehetőségei, segítő és hátráltató tényezői külföldön és idehaza?

Ha érdeklik a válaszok, várják Önt is az Effekteam “KÖZÖSSÉG. HATÁS. JÖVŐ” konferenciáján. Nagyvállalati és üzleti fenntarthatósági vezetők, szakértők, civil szervezetek szakemberei osztják meg gondolataikat a témával kapcsolatban. Ezen túlmenően a közönséget is bevonják interaktív, kiscsoportos beszélgetésekbe.

Időpont: 2022. október 6. (csütörtök), 09.00 – 14.00
Helyszín: online (későbbiekben megküldött Microsoft link) vagy személyesen: 1031 Budapest, M épület, Graphisoft park 3.

A programon való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött.
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30. 12:00

A részletes program ITT található.

További információ ITT olvasható.

Részletek

Dátum:
2022. október 06.
Időpont:
09:00 - 14:00
Esemény címkék:
,

Helyszín

Graphisoft park
Graphisoft park 3.
Budapest, Pest megye 1031 Magyarország
+ Google Térkép