Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kreatív ipari üzletember-találkozó Zágrábban

2019. október 24. - 2019. október 25.

A b.creative olyan kulturális és kreatív szakemberek alkotta globális hálózat, amelynek célja a fiatal szakemberek összekapcsolása a világ minden pontjáról, hogy ösztönözze a kultúrák közötti együttműködést és motiválja a kreatív vállalkozói szellemet. A hálózat a Európai Unió Kreatív Európa programjának keretében alakult meg, melynek közel 2500 tagja van.

 

A b.creative egy olyan globális esemény, amely a kreatív szektor transzverzális természetére és annak társadalmi és gazdasági innovációjának előmozdítására fókuszál. A b.creative célja, hogy hidakat építsen a kreatív vállalkozáshoz kapcsolódó érdekelt felek sokszínűsége között, az üzleti, technológiai, tudományos, művészeti, kulturális és kreatív ágazatokból.

Ezen túlmenően Horvátországban a b.creative konferenciát a kreatív és kulturális iparágak finanszírozási lehetőségeivel nyitják meg. Bemutatják az Európai Beruházási Alap garanciaprogramját, valamint a pénzügyi mechanizmusokat és a finanszírozás megszerzésének lehetőségeit.A konferencia kiemeli a kreatív vállalkozói készség fő problémáit, továbbá konkrét megoldásokat és intézkedéseket keres a felelős politikai döntéshozók számára.

 

Időpont: 2019. október 24-25.

Helyszín: Zágrábi Kortárs Szépművészeti Múzeum

 

További információ: http://bcreativetracks.com/

Helyszín

Zágrábi Kortárs Szépművészeti Múzeum
Avenija Dubrovnik 17
Zágráb, 10000 Horvátország:
+ Google Térkép