Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Különleges helyszíni bejárás vállalkozóknak – Misina TetőPont rendezvényhelyszín

július 2. - július 4.

Ingyenes

A Pécsi Létesítményüzemeltető Kft. különleges lehetőséget kínál a pécsi és baranyai vállalkozók számára, hogy megismerjék a nemrég átadott Misina TetőPont – Családi és Mozgástér nyújtotta lehetőségeket. Az esemény célja, hogy bemutassák az épület és a környezet adottságait, melyek kiválóan alkalmasak különböző céges rendezvények, tréningek és egyéb események lebonyolítására.

Az épület bejárása során a vállalkozó és delegációja részletes betekintést nyerhet a helyszín különböző funkcióiba. A bemutatás előzetes regisztráció alapján történik, választható időpontokban július 2-3-4 napokon.

Kérjük, jelezzék részvételi szándékukat és válasszanak egy megfelelő időpontot az alábbi űrlapon keresztül a bejárásra:

REGISZTRÁCIÓ – 06.28. éjfélig

A konferenciaterem ideális helyszíne lehet szakmai konferenciáknak, céges tréningeknek, workshopoknak és prezentációknak.

A tetőterasz lenyűgöző panorámájával és kényelmes környezetével tökéletes választás lehet fogadásokhoz, állófogadásokhoz és kisebb rendezvényekhez.

A szabadtéri kondipark és a játszótér ideális helyszínt biztosít a csapatépítő tréningeknek és családi napoknak, ahol a résztvevők aktív kikapcsolódásban vehetnek részt.

A bejárás során megismerkedhetnek a lombkorona sétány és a skybar lenyűgöző adottságaival is, ahol a vendégek élvezhetik a természet közelségét és a lenyűgöző kilátást a Mecsekre és Pécs városára.

A Misina Cafe-ban pedig finom süteményekkel és kávéval várják vendégeinket, hogy kellemes hangulatban tudjanak ismerkedni a helyszínnel.

További információ:

A projekt weboldala: https://misinateto.hu/

FB: https://www.facebook.com/misinatetopont

Videós bemutató: https://youtu.be/0amch5jyBJg

Részletek

Kezdés:
július 2.
Vége:
július 4.
Összeg:
Ingyenes

Other

Jelentkezési határidő
2024.06.28