Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kulturális Turizmus Európában

2019. október 24. - 2019. október 26.

Idén 12. alkalommal kerül megrendezésre az ECTN Kulturális Turizmus Európában című konferenciája, mint a CHRISTA (Culture and Heritage for Responsible, Innovative and Sustainable Tourism Actions) Interreg Projekt záró rendezvénye.

 

A résztvevők megvitatják a kultúra, az örökség, a felelősségteljes és fenntartható turizmus legújabb trendjeit, beleértve az innovációt, a kreativitást és a kulturális turizmus termékfejlesztését.
A konferencia célja, hogy feltárja a kulturális és örökségi eszközökkel kapcsolatos fenntartható és felelősségteljes turizmusfejlesztés főbb kihívásait, kockázatait és lehetőségeit, valamint gyakorlati lépéseket javasol a kulturális turisztikai termékek fejlesztésére és népszerűsítésére. A téma magában foglalja a kultúra minden formáját, beleértve a kortárs kulturális kifejezéseket és a kulturális örökség minden formáját, továbbá a természeti örökséget.
Az előadók lehetőséget kapnak tapasztalatok bemutatására, jó gyakorlatok megosztására, részletes példák bemutatására és gyakorlati ajánlásokra a kultúra és az örökség értékeinek megőrzésére, helyreállítására, telepítésére és népszerűsítésére a fenntartható és felelősségteljes turizmusfejlesztés innovációival.

Részletek

Kezdés:
2019. október 24.
Vége:
2019. október 26.
Esemény címkék:
,
Honlap:
http://www.culturaltourism-network.eu/conference-2019.html

Szervező

ECTN

Helyszín

Granada
Spanyolország + Google Térkép