Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Magyar-Cseh Üzleti Fórum és üzletember-találkozó Budapesten

2019. május 15. @ 10:00 - 13:30

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és Csehország Nagykövetségének szervezésében, valamint a Cseh Kereskedelmi Kamara együttműködésével megvalósuló „Magyar-Cseh Üzleti Fórum és üzletember-találkozó” nagyszerű partnerkeresési lehetőséget biztosít a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tagvállalatai számára is.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyre május 14-ig van mód. A plenáris rész cseh tolmácsolással történik, az üzletember találkozók angol nyelvűek. A kétoldalú üzleti megbeszélésekre az alábbi linken lehet időpontot foglalni a lap alján, a regisztrációt követően: https://jelentkezes.mkik.hu/node/13083

 

PROGRAMTERV

Moderátor: Gaál József, iparfejlesztésért és innovációért felelős alelnök, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

  9.30 Regisztráció
10.00 Köszöntők

Őexc. Juraj Chmiel, Csehország Nagykövete

Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter

Karel Havlicek, Ipari és Kereskedelmi Miniszter

Dr. Parragh László, elnök, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Ing. Vladimír Dlouhy, elnök, Cseh Kereskedelmi Kamara

kisfilm Csehországról

kisfilm Magyarországról

A cseh vállalkozások bemutatása, Cseh Kereskedelmi Kamara

11.15 Üzletember-találkozók
12.45 Ebéd

 

Részvétel feltételei

Jelentkezési határidő: 2019. május 14., kedd, 12:00 óra

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A tárgyalópartnerekhez az online regisztrációs lap alján található táblázatban tudnak időpontot foglalni.

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

 

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:

MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata

 

További információ:

Név: Baki Magdolna

Tel: +36 1 474 5146

E-mail:

Részletek

Dátum:
2019. május 15.
Időpont:
10:00 - 13:30
Esemény címkék:

Helyszín

Sofitel Budapest Chain Bridge
Apáczai Csere János u. 19
Budapest, 1051 Magyarország
+ Google Térkép