Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Magyar-ukrán online üzletember találkozó

2021. április 16.

Az Enterprise Europe Network társzervezésében megvalósuló Üzleti Fórum célja, hogy az online tárgyalások keretében a magyar vállalatok jobban megismerjék az ukrán üzleti lehetőségeket, mely ösztönözheti és erősítheti a gazdasági együttműködést a két ország vállalatai között.

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség B2B tárgyalásokkal egybekötött Online magyar-ukrán üzletember találkozóját várhatóan Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter nyitja meg.

A plenáris rész és a B2B találkozók hivatalos nyelve az angol, tolmácsolás nem biztosított. Az online térben megvalósuló üzletember találkozón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

REGISZTRÁCIÓ

Az érdeklődő vállalatok a regisztráció segítségével válnak láthatóvá a rendszerben, egyúttal azon keresztül tudják beazonosítani a számukra releváns partnereket is, ezért javasolt minél előbb regisztrálni.

A regisztrációt követően ne felejtsék a ’MARKETPLACE’ szekciót minél informatívabban kitölteni. A tárgyalópartnerek az ott szereplő információk alapján fognak dönteni a lehetséges tárgyalásról.

További kérdés esetén, kérjük forduljon a Szervezőkhöz bizalommal a  e-mail címen, vagy a +36 1 922 2600 telefonszámon.