Események betöltése

« Összes Események

MariMatch 2024 – nemzetközi partnerkereső rendezvény

október 24. - október 25.

A MariMatch, az Enterprise Europe Network által szervezett nemzetközi tengeri B2B partnerkereső rendezvény az innováció felgyorsítását célzó nemzetközi együttműködésre összpontosít. A partnerkereső esemény lehetőséget kínál 1:1 rapid egyeztetésekre új üzleti partnerekkel. A weboldalon történő regisztráció lehetővé teszi a látogatók és a kiállítók számára, hogy bemutatkozzanak és találkozókat foglaljanak a vásár többi résztvevőjével.

Kiknek szól a rendezvény?

A rendezvény az Europort minden olyan látogatójának és kiállítójának szól, akik a nemzetközi együttműködés és innováció területén keresik a lehetőségeket. Legyenek azok befutott kkv-k, jelentős vezető cégek, induló vállalkozások, kutatóintézetek vagy fióktelepek. A rendezvény részleteiben a hajótulajdonosoknak, hajógyárvezetőknek, hajótervezőknek, flottaüzemeltetőknek, hajóbrókereknek, műszaki mérnököknek, hajóépítészeknek és minden más, a hajóépítésben, -javításban vagy -átalakításban részt vevő tengerészeti szakembernek szól.

Miért érdemes részt venni a partnerkereső rendezvényen?

A MariMatch 2024 egyedülálló lehetőség új, határokon átnyúló kapcsolatok kialakítására, és egy nagyon hatékony nemzetközi fórum a potenciális üzleti partnerekkel való találkozásra, mindenféle együttműködési lehetőség feltárására.

A rendezvény a következőket kínálja:

  • Hozzáadott érték a vásáron való részvételhez
  • Hozzáférés a releváns kkv-k, OEM-ek, beszállítók és kutatási és innovációs érdekelt felek, például a technológiai startupok, a tudományos élet és a kutatóintézetek széles köréhez
  • A személyes találkozók előzetes kiválasztása és megerősítése egy online katalóguson keresztül
  • Fókuszált 20 perces találkozók
  • Ingyenes lehetőség az Enterprise Europe Network partnere, az Isztambuli Iparkamara felajánlásának köszönhetően

További információ

Regisztráció

Regisztrációs határidő: október 18.

Részletek

Kezdés:
október 24.
Vége:
október 25.

Helyszín

Istanbul
Istanbul, Törökország + Google Térkép