Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Marketing építőkockák: a fejlődő vállalkozás lehetősége kezdőknek és haladóknak

2019. március 28. @ 13:00 - 17:00

KamarAAkadémia képzési rendszere a megyében és a dél-dunántúli régióban működő KKV-k versenyképességének javítása, valamint a működésük és fejlődésük támogatásához szükséges elméleti és gyakorlati tudás, ismeretek, naprakész információk biztosítása érdekében jött létre. A  2019. év első képzése során a fejlődő vállalkozások marketing stratégiájának elemeit, lépéseit ismerhetik meg a résztvevők Czirják Tamás vállalkozófejlesztő gyakorlatorientált képzésén.

Vállalkozónak lenni hatalmas kihívás, hiszen az alkalmazotti léttel ellentétben neked, vállalkozónak senki nem garantálja a havi fixet, sőt… Lehet, hogy hatalmas lelkesedéssel és energiával kezdtél a vállalkozói létbe, és amíg a lelkesedés segít, mindent meg is teszel a siker érdekében. De mi lesz akkor, ha az álmodat csak sokára érheted el?

Vannak olyanok is, akik kényszerből vállalkoznak és csak kevés örömöt lelnek a munkájukban, mert az rengeteg energiájukat, idejüket leköti, s mivel nincs más lehetőségük, így napról napra ugyanabban a taposómalomban teszik a dolgukat.

Vállalkoznod azért érdemes, hogy a munkádért megfelelő ellenértéket kapj és értéket teremtve élvezd annak a gyümölcsét, amit létrehoztál úgy, hogy közben megfelelő mennyiségű szabadidőt és élményt is kapj cserébe.

Hogyan indíthatsz vagy fejleszthetsz egy vállalkozást, hogy ezek a célok megvalósuljanak?

Tudatos folyamat alapján. Ha jól megtervezed és követed a lefektetett lépéseket, akkor olyan (ön)működő rendszert építhetsz ki, mintha csak lego kockákkal dolgoznál.

Melyek az elengedhetetlen és melyek a kerülendő elemei a sikeres marketingnek?

Fontos megértened, hogy ezek a folyamatok és eszközök egymásra és egymásba épülve tudnak a legjobban működni, tehát nem az számít, hogy ma mi a legtrendibb dolog (amit neked is „alkalmazni kell), hanem az, hogy ezek az elemek megfelelően vannak-e egymáshoz kapcsolva!

Az alábbi területeket TILOS kihagyni a marketing építőkockák közül!

  • Tervezés. Tudd, hogy HONNAN-HOVA akarsz eljutni! (Sajnos az kevés, ha erre csak azt válaszolod, hogy több pénzt és több szabadidőt akarsz…)
  • Ki a célcsoportod? Mi az ő problémája? – Ezt HOGYAN OLDOD meg a vállalkozásoddal?
  • Miért ELENGEDHETETLEN az online jelenlét? Miért nem segítenek a felkapott online marketing eszközök egy rendszer nélküli vállalkozásnak?
  • Hogyan szervezz ki minél több FOLYAMATOT automatizálással a vállalkozásodból? – kezdd el vagy tökéletesítsd a folyamatokat.
  • ADJ EL ANNAK, aki venni akar, a rossz vevőket pedig küldd el a konkurenciádhoz!
  • Hogyan készítsd fel a nehézségek megoldására az alkalmazottaidat, amikor nem vagy a cégedben?

Ne feledd, nem a cégedben, hanem a cégeden kell dolgoznod!

Az előadó életfelfogásának fő rendezőelve a proaktivitás. Hisz a komplex ügyfél és vállalkozásbarát megvalósításokban. Számos vállalkozás hatékonyságát növelte tanácsaival az online marketing, webáruházak és rendszerépítések területén. Részletesebb bemutatkozó a linkre kattintva érhető el: Czirják Tamás – előadó

Előzetes segédlet letöltése: Marketing építőkockák

A képzés időpontja: 2019. március 28.

A képzés időtartama: 13:00-16:30     4×45 perc

A képzés helyszíne: Pécsi Kereskedelmi Központ RIC terem (alagsor)

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a terem befogadó képessége miatt.

Jelentkezni a Jelentkezési lap online kitöltésével lehet. Amennyiben nem kap visszaigazolást a jelentkezést követő munkanapon, az alábbi elérhetőségeken keresse kollégáinkat.

További információ:

Gáncs Katalin 20/5544-771, ,

Piacsek László 20/2646-668,

A rendezvény megfelelő létszám megléte esetén kerül megrendezésre.

A képzés/tréning/workshop a Munka ÉS Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz-Pont létrehozása Pécsett című, EFOP-1.2.9-17-2017-00082 számú pályázati projekt elemeként valósul meg.

A képzés betelt! Több jelentkezőt a terem befogadóképessége miatt már nem tudunk fogadni! Megértését köszönjük!

 

 

Pécsi CSP                                    

Részletek

Dátum:
2019. március 28.
Időpont:
13:00 - 17:00
Esemény kategória:
Esemény címkék:
,

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép