Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Meghívó – Megfelelőségi Képzés vállalatvezetőknek

november 7. @ 10:00 - 13:00

Minden vállalatnak szüksége van megbízható partnerekre, hiszen senki sem sziget az óceánban. A partnerséghez nem elég személyes ismeretség, kapcsolat, sokat lendít az együttműködésen, ha szabályokat alakítunk ki, illetve követjük a partner által kialakított szabályokat. Ebben segít az általunk kínált Compliance Tréning.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara az amerikai CIPE szervezettel együttműködésben az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület, a Budapesti Corvinus Egyetem valamint a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével ingyenes tréninget biztosít vállalatvezetőknek a szabályzatalkotás, szabályzatkövetés és jogalkalmazás témakörben, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk!
A jó vállalati megfelelőségi programok segítenek megelőzni a helytelen magatartást, és biztosítják a megfelelő irányítást a szervezetben. Ez segít minimalizálni a kockázatot, fenntartani a hírnevét, és jobb környezetet biztosít az alkalmazottai számára, ami hosszú távon a termelékenység javára válik.
Compliance Tréning
Helyszín: 7625 Pécs, dr. Majorossy Imre u. 36.
Időpont: 2023.11.07. (Kedd), 10:00
Jelentkezési határidő: 2023.11.01.
A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi Google-form kitöltésével tehetnek meg:
https://forms.gle/jS9nHfdvaSGddYZr9
Alább megtalálják a tréning tematikáját.

 

Részletek

Dátum:
november 7.
Időpont:
10:00 - 13:00

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép