Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mesterséges intelligencia TechMeeting – üzleti lehetőségek, B2B francia nagyvállalatokkal

2022. április 12.

A Choose Paris Region (a párizsi régió gazdaságfejlesztési ügynöksége) 2022-ben is várja a  magyar startupok, vállalatok jelentkezését, akik számára a program kiváló alkalmat ad az adott területen, iparágban innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra előre egyeztetett, célzott B2B-k keretében.

A részvétel előtt a Choose Paris Region szakemberei – az eddigi gyakorlathoz hasonlóan – továbbra is szeretnék előszűrni a startupokat, ezért előzetes regisztráció szükséges a email címen 2022. március 17-ig, a következő adatok megadásával: vállalkozás neve, honlap, rövid leírás, további információ (alapítás dátuma, alkalmazottak, stb.), kapcsolattartó személy (név, e-mail címmel).

 

A Mesterséges Intelligencia területén a következő megoldásokat keresik:

mély tanulás, gépi tanulás, nyelvi folyamatok, big data, prediktív elemzés, videó elemzés, gépi látás, adatvizulaizáció, folyamatautomatizálás, chatbot, szem nyomonkövetés, képfelismerés, virtuális valóság, kiterjesztett valóság, stb.

 

A szervezők a Párizsi Nagykövetség által ajánlott cégek közül választják ki azokat, amelyek megfelelnek a nagyvállalatok igényeinek, és nekik küldik meg a regisztrációs linket, ingyenes részvételre jogosító kóddal.

Fontos, hogy az alábbi kritériumoknak megfeleljenek az ajánlott vállalkozások:

– startup /scaleup

– a nagyvállalatok felsorolt igényeinek megfelelő technológiai megoldással rendelkeznek (lásd melléklet: „vállalati igények-kulcsszavak 2022”)

– már van hazai üzleti eredményük, referenciájuk

– nemzetközi szinten piacképes megoldást kínálnak (ideális esetben már kapott tőkebefektetést)

Az online rendezvény menete: a kiválasztott és regisztrált startupok/KKV-k rövid bemutatkozóját a szervezők (Choose Paris Region ügynökség) megosztják a francia nagyvállalatokkal, amelyek kiválasztják a számukra érdekes megoldásokat. Ezt követően a meghirdetett időpontban, március 15-én a startupok/KKV-k megkapják ezen vállalatok elérhetőségeit, akikkel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot (tehát nem az adott időpontban, hanem egyéni szervezésben valósulnak meg a találkozók).

A programban részt vevő nagyvállalatok vállalják, hogy készek tárgyalni a kiválasztott cégekkel, illetve ők is megkapják ez utóbbiak elérhetőségeit.

A részvétel díjmentes.

Jelentkezési határidő 2022. március 17.

40 startup vehet részt, beérkezési sorrendben fogadják el a jelentkezéseket, a helyek gyorsan betelnek, ezért érdemes mielőbb jelentkezni.

Részletek

Dátum:
2022. április 12.
Esemény címkék:
, , , , , ,

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
Phone
+3672507148

Other

Jelentkezési határidő
2022.03.17.