Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mezőgazdasági és élelmiszer ipari üzletember-találkozó Szlovéniában

2019. augusztus 27. @ 08:00 - 17:00

Ingyenes

A Maribor Fejlesztési Ügynökség nemzetközi üzletember-találkozót szervez „MEET4BUSINESS” Agra 2019 címen Gornja Radgonában (Szlovénia) az 57. Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszer-vásár AGRA 2019 keretében.

 

Az AGRA 2019 egy olyan esemény, ahol naprakész információk birtokába juthatnak a résztvevők, ezzel közelebb kerülve a természethez és működő üzleti hálót kialakítva. Az Agra több, mint 1800 kiállítója nyújtja a legpontosabb adatokat a gyártási és feldolgozási technológiák területén. Ezen felül a látogatók megtekinthetik, megérinthetik és kipróbálhatják a legmodernebb technológiákat és gépeket a mezőgazdaság, az erdőgazdálkodás, a gyümölcstermesztés és az élelmiszeripar területén. Lehetőség nyílik megkóstolni a legjobb mezőgazdasági termékeket, ételeket és borokat is.
A vásár fókuszpontja: digitális mezőgazdaság, digitalizáció az agrárélelmiszerekben, precíziós mezőgazdaság, nemzetközi gazdaság, új technológiák a mezőgazdaságban, a generációk megújítása, új termelési és feldolgozási technológiák, közelről származó élelmiszerek, biogazdálkodás, körkörös gazdaság.

Részletek

Dátum:
2019. augusztus 27.
Időpont:
08:00 - 17:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
,
Honlap:
http://meet4businessagra2019.talkb2b.net/

Egyéb

Jelentkezési határidő
2019. augusztus 24.

Helyszín

Gornja Radgona
Gornja Radgona, Szlovénia + Google Térkép