Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mobilitás és közlekedés a H2020 keretprogramban – nemzetközi üzletember találkozó

2021. május 27. - 2021. június 01.

Az Enterprise Europe Network társszervezésében megvalósuló online nemzetközi üzletember találkozóra várnak, minden a közlekedésiparban és szállítmányozásban tevékenykedő céget, egyetemet, kutatóintézetet, akik nyitottak új üzleti kapcsolatok, technológiai és lehetséges H2020 együttműködések kialakítására.

Az NKFI Hivatal, a lengyel NCBIR (National Centre for Research and Development), a szlovák SLORD (Szlovák Kutatási és Fejlesztési Kapcsolattartó Iroda) és a litván LINO (Litván K + F kapcsolattartó Iroda), valamint a cseh CZELO (Cseh Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Kapcsolattartó Iroda) irodák közös szervezésében megvalósuló virtuális tájékoztató és partnerkereső rendezvény a Horizont Európa keretprogram Közlekedés területére fókuszál, a pályázni szándékozóknak bemutatva a megnyíló finanszírozási lehetőségeket és a kapcsolódó szakpolitikai hátteret.

A rendezvény bemutatkozási lehetőséget is biztosít azon vállalkozásoknak, egyetemeknek, kutatóintézeteknek, nonprofit szervezeteknek, amelyek jövőbeli projekt partnereiket keresik. Lehetőség lesz projekt ötletek rövid ismertetésére, valamint B2B megbeszélésekre is.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

REGISZTRÁCIÓ

Helyszín

Online
Magyarország

Other

Jelentkezési határidő
2021. május 25.