Események betöltése

« Összes Események

MURCIA FOOD 2021 – Élelmiszeripari üzletember találkozó

május 17. - május 21.

Az Enterprise Europe Network társszervezésében megrendezésre kerülő MURCIA FOOD online üzletember találkozó résztvevőinek a tárgyalások lebonyolítása mellett lehetősége lesz megismerni az élelmiszer-technológia legújabb eredményeit bemutató előadásokhoz is csatlakoznia.

A nemzetközi üzletember találkozót a 10. Nemzetközi Élelmiszer- Technológia Szimpózium részeként rendezik meg, lehetőséget biztosítva az Európa egész területéről érkező cégeknek üzleti megbeszélések, kutatási javaslatok és potenciális projekt együttműködések előkészítését célzó konzultációk lebonyolítására.

Kiemelt témák:

  • Élelmiszerbiztonság és higiénia minden területen
      • allergének
      • eredetvizsgálat, nyomonkövethetőség
  • Biotechnológia
      • bioszenzorok
      • új élelmiszeripari termékek (prebiotikus, funkcionális stb.)
  • Körforgásos gazdaság
      • öko design
      • melléktermékek újrahasznosítása
      • betakarítás utáni veszteségek minimalizálása
  • Tartósítás, intelligens csomgaolás
      • aktív csomagolás
      • szuperkritikus állapotú gázok

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött:

REGISZTRÁCIÓ