Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nagy növekedési potenciállal rendelkező technológiai vállalkozások fóruma: build-to-sell

2022. március 24. @ 17:00 - 19:00

A “Build-to-sell” fórum olyan vállalatok élő esettanulmányait vizsgálja, amelyek sikeresen építettek olyan vállalatot, amelyet aztán eladtak. A fórum három szellemi eszközre – a technológiára, a márkára és a működési kiválóságra – összpontosít, mivel az ilyen tranzakciókban általában ezek jelentik a legfontosabb értéknövelő tényezőt.

 

A “Build-to-sell” fórum kifejezetten olyan üzleti döntéshozóknak szól, akik vagy el akarják adni vállalkozásukat, vagy akiknek a befektetőik azt kívánják, hogy végül eladják vállalkozásukat. Egy vállalat felépítése a végső érték megszerzése érdekében a kilépés révén hosszú távú szemléletet igényel, világos célt szem előtt tartva.

A részletes program itt letölthető.

Helyszín: online

A résztvevők maximális száma: 480 fő

Szervező: Európai Szabadalmi Hivatal, Licensing Executives Society International (LESI)

Munkanyelv: angol (tolmácsolás nem biztosított)

Formátum: online, hossza: 1 óra élő esettanulmányok bemutatása + 1 óra találkozás az előadókkal.

A résztvevők megtanulják az eladandó vállalat sikeres felépítésének alapjait.

Követelmények:
A résztvevőknek ismerniük kell a szellemi tulajdonjogok, különösen a szabadalmak alapjait.

Célcsoportok:

Nagy növekedési potenciállal rendelkező technológiai vállalkozások, valamint kis- és középvállalkozások, különösen döntéshozóik, szellemi tulajdonjogokkal foglalkozó szakemberek, valamint az innovációs ökoszisztémájuk, beleértve a befektetőket, kutatókat, szellemi tulajdonjogokkal foglalkozó tanácsadókat és a piac elősegítőit.

További időpontok:

BC05-2022 Nagy növekedési potenciállal rendelkező technológiai vállalkozások fóruma: növekedés-finanszírozás 2022. március 15-én, közép-európai idő szerint 17.00-19.00 órakor.

BC03-2022 Nagy növekedési potenciállal rendelkező technológiai vállalkozások fóruma: engedélyezés 2022. június 1-jén 17.00-19.00 órakor MÁV (közép-európai nyári idő szerint).

BC06-2022 Nagy növekedési potenciállal rendelkező technológiai üzleti fórum: nyílt innováció 2022. június 15-én 17.00-19.00 órakor (közép-európai nyári időszámítás szerint).

Az online rendezvényen való részvételhez nagysebességű internetkapcsolattal rendelkező számítógépre vagy mobileszközre van szüksége. Ha számítógépet használ, akkor a Zoom-ot a webböngészőjéből (Google Chrome, Mozilla Firefox vagy Chromium (Microsoft) Edge) érheti el, további szoftverek letöltése nélkül. Ahhoz azonban, hogy a Zoom összes funkcióját kihasználhassa, javasoljuk, hogy telepítse a Zoom asztali kliensalkalmazást a számítógépére (Windows és Mac verziók is elérhetők).

Ha mobileszközön keresztül szeretne csatlakozni, egyszerűen töltse le a Zoom mobilalkalmazást iOS vagy Android készülékére az App Store-ból vagy a Google Play Store-ból.

Az üléshez való csatlakozással kapcsolatos információkat a rendezvényt megelőző napon küldjük el.

A Zoom élmény fokozása érdekében javasoljuk, hogy használjon headsetet.

Az Európai Szabadalmi Hivatal adatvédelmi nyilatkozata a személyes adatok használatáról és feldolgozásáról a Zoom virtuális rendezvényeken, köztük a VICO által tartott szóbeli tárgyalásokon itt olvasható: https://www.epo.org/about-us/office/data-protection-and-privacy/zoom.html

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációt követően a “Patent events ” e-mailben küldi meg Önnek az ülésre mutató egyéni linket. Az e-mail tartalmaz egy “naptárhoz hozzáadás” linket is.

Európai Szabadalmi Hivatal

Európai Szabadalmi Akadémia
Bob-van-Benthem-Platz 1
80469 München
Németország

 

Iparjogvédelmi, és szellemitulajdon-védelmi kérdések esetén keresse a PBKIK szellemitulajdon-védelmi munkatársát:

Szellemitulajdon-védelmi szolgáltatások

 

Venue

Online
Magyarország

Organizer

EPO&LESI

Other

Jelentkezési határidő
2022.03.23.