Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nagy növekedési potenciállal rendelkező technológiai vállalkozások fóruma: növekedés-finanszírozás

2022. március 15. @ 17:00 - 19:00

Az online fórum résztvevői megismerhetik a befektetések vonzására és a vállalati érték növelésére vonatkozó stratégiákat a szellemi tulajdonjogok segítségével. A bemutatott élő esettanulmányt mind az alapítók, mind a befektetők szemszögéből megvitatják.

A legtöbb technológiai start-up és scale-up vállalkozásnak kockázati tőkére van szüksége a gyors növekedési igényeik finanszírozásához. Az alapítóknak és a befektetőknek arra kell összpontosítaniuk, hogy értéket teremtsenek a vállalatban, amelyet a kilépés, azaz a vállalat eladása vagy tőzsdei bevezetés révén realizálnak.Ebben nyújt segítséget ez az online fórum.

A részletes program itt letölthető.

Helyszín: online

A résztvevők maximális száma: 480 fő

Szervező: Európai Szabadalmi Hivatal, Licensing Executives Society International (LESI)

Munkanyelv: angol (tolmácsolás nem biztosított)

Formátum: online, időtartam: 1 óra élő esettanulmány bemutatása + 1 óra találkozás az előadókkal.

Követelmények: A résztvevőknek ismerniük kell a szellemi tulajdonjogok, különösen a szabadalmak alapjait.

Célcsoportok:

Nagy növekedési potenciállal rendelkező technológiai vállalkozások, valamint kis- és középvállalkozások, különösen döntéshozóik, szellemi tulajdonjogokkal foglalkozó szakemberek, valamint innovációs ökoszisztémájuk, beleértve a befektetőket, kutatókat, szellemi tulajdonjogokkal foglalkozó tanácsadókat és a piac elősegítőit.

További időpontok:

BC04-2022 Nagy növekedést ígérő technológiai üzleti fórum: build-to-sell 2022. március 24-én, közép-európai idő szerint 17.00-19.00 órakor.

BC03-2022 Nagy növekedési potenciállal rendelkező technológiai üzleti fórum: licencelés 2022. június 1-jén 17.00-19.00 órakor (közép-európai nyári időszámítás szerint).

BC06-2022 Nagy növekedési potenciállal rendelkező technológiai üzleti fórum: nyílt innováció 2022. június 15-én, 17.00-19.00 órakor (közép-európai nyári idő szerint).

 

Az online rendezvényen való részvételhez nagysebességű internetkapcsolattal rendelkező számítógépre vagy mobileszközre van szüksége. Ha számítógépet használ, akkor a Zoom-ot a webböngészőjéből (Google Chrome, Mozilla Firefox vagy Chromium (Microsoft) Edge) érheti el, további szoftverek letöltése nélkül. Ahhoz azonban, hogy a Zoom összes funkcióját kihasználhassa, javasoljuk, hogy telepítse a Zoom asztali kliensalkalmazást a számítógépére (Windows és Mac verziók is elérhetők).

Ha mobileszközön keresztül szeretne csatlakozni, egyszerűen töltse le a Zoom mobilalkalmazást iOS vagy Android készülékére az App Store-ból vagy a Google Play Store-ból.

Az üléshez való csatlakozással kapcsolatos információkat a rendezvényt megelőző napon küldjük el.

A Zoom élmény fokozása érdekében javasoljuk, hogy használjon headsetet.

Az Európai Szabadalmi Hivatal adatvédelmi nyilatkozata a személyes adatok használatáról és feldolgozásáról a Zoom virtuális rendezvényeken, köztük a VICO által tartott szóbeli tárgyalásokon itt olvasható: https://www.epo.org/about-us/office/data-protection-and-privacy/zoom.html

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációt követően a “Patent events ” e-mailben küldi meg Önnek az ülésre mutató egyéni linket. Az e-mail tartalmaz egy “naptárhoz hozzáadás” linket is.

Európai Szabadalmi Hivatal

Európai Szabadalmi Akadémia
Bob-van-Benthem-Platz 1
80469 München
Németország

Iparjogvédelmi, és szellemitulajdon-védelmi kérdések esetén keresse a PBKIK szellemitulajdon-védelmi munkatársát:

Szellemitulajdon-védelmi szolgáltatások

 

Helyszín

Online

Szervező

EPO&LESI

Other

Jelentkezési határidő
2022.03.14.