Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nemzetközi élelmiszeripari üzletember találkozó – Marketplace Austria 2020

2020. október 14.

Ingyenes

A Marketplace Ausztria évek óta egyedülálló lehetőséget biztosít élelmiszer kis- és nagykereskedőknek arra, hogy Ausztriába látogatva megismerjék több mint 100 osztrák élelmiszeripari szállítót és termelőt, akik termékeik nemzetközi értékesítésére várják a partnereket

Az Osztrák Gazdasági Kamara és az Enterprise Europe Network nemzetközi hálózata által szervezett tájékoztató és üzletember találkozó célja az, hogy megismertessék az osztrák élelmiszeripari vállalkozások termékeit az érdeklődőkkel és azok forgalmazására találjanak vállalkozókat.

Az Enterprise Europe Network partnerek azon szervezetek számára javasolják a részvételt, melyek a piacfigyelés mellett vásárlási szándékkal látogatnak el Bécsbe – ezen felül a hazai piacokat már jól ismerik, és az onnan beszerzett külföldi áruk nem gerjesztenek versenyt az itthoni termékek számára.

A részvétel a külföldi vállalkozások számára ingyenes, továbbá bizonyos feltételek mellett a rendezők biztosítanak továbbá cégenként egy fő számára szállást, 2 éjszakára egy bécsi hotelben, valamint a részvételt a fórumot követő networking vacsorán.

Fontos, hogy ez az ajánlat csak korlátozott számban érhető el, ill. a jelentkezés sorrendjében érvényes. Az oda-, illetve visszaút egyénileg és saját költségen történik. A jelentkezést csak akkor tudják elfogadni, ha a feltüntetett osztrák cégek közül legalább öttel kíván B2B tárgyalást folytatni a résztvevő, és ezt a honlapon történő regisztrációnál jelzi is.

A program és a tárgyalások angol nyelven zajlanak.

További információk angol nyelven a rendezvény honlapján, illetve német nyelven az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályának oldalán érhetőek el. A résztvevő osztrák cégek és profiljaik ezen a linken találhatóak. A regisztrációval és részvétellel kapcsolatban segítséget nyújt a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network irodája: +36 72 507 125

 

Details

Date:
2020. október 14.
Cost:
Ingyenes
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://food2020.b2match.io/home

Venue

Wiedner Hauptsraße 63
Bécs, 1045 Ausztria
+ Google Map
View Venue Website

Other

Jelentkezési határidő
2020.szeptember 15.