Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nemzetközi piacra lépés – Hogyan használjuk az ITT & MOST lehetőséget partnerkeresésre?

2020. augusztus 27. @ 14:00 - 15:00

Ingyenes

Minden oldalról halljuk; online, virtuális, digitális… milyen egyszerű, gyors és megkerülhetetlen. Mi azt is eláruljuk, hogy ez miért jó az Ön vállalkozásának és hogyan használja az ITT & MOST online felületet üzleti kapcsolatai erősítésére és a kínálkozó lehetőségek kihasználására!

Az Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózat Dél-dunántúli irodájának a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara ad otthont. Maga a hálózat több, mint 60 országban 600 irodával van jelen annak érdekében, hogy díjmentes szolgáltatásaival hozzásegítse a kis-, és középvállalkozásokat nemzetközi üzleti partnerkapcsolatok kialakításához. Az irodák mindegyikében azonos szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá a vállalkozók, Magyarországon 8 helyen.

Az ITT & MOST online nemzetközi partnerkereső platform csak egyike ezen szolgáltatásoknak. Az online fórum ennek hatékony használatát mutatja be, illetve tájékoztatást nyújt más, a hálózat által nyújtott díjmentes nemzetközi partnerkeresési és innovációs szolgáltatásokról.

A tájékoztató után az előadók online tanácsadást nyújtanak, vagy a későbbiekben az ITT és MOST felületén tárgyalásra jelölhetők lesznek. Amennyiben konkrét kérdése lenne a témával kapcsolatban, azt a regisztráció során tudja előzetesen megírni az előadóknak.

Időpont: 2020. augusztus 27. 14.00

Helyszín: online (a regisztráltak részére a rendezvényt megelőzően kiküldjük az esemény csatlakozási linkjét – ZOOM felületen, a rendszer telepítése nem szükséges)

Program:

  • Hogyan használjuk az ITT & MOST online nemzetközi partnerkeresési lehetőséget? Milyen más  üzleti megoldásokat nyújtunk?
  • Milyen üzleti ajánlatokat jelenítsünk meg, hogy sokan akarjanak velünk tárgyalni?
  • Mi mindenre használható a rendszer december 31-ig?
  • Az Enterprise Europe Network innováció támogató tevékenysége – innováció menedzsment, kapacitás növelés.
  • Kérdések és válaszok

Előadók:

Schmidt Enikő, osztályvezető, Külügyi – és Kereskedelemfejlesztési Osztály, Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Császár Gergely, irodavezető, Enterprise Europe Network Dél-dunántúli Iroda

 

Az eseményen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött:

A regisztráció lezárult.

Ha a regisztráció vagy lebonyolítás kapcsán technikai problémát észlel, vagy segítségre szorul, keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

 vagy +36 72 507 125

Részletek

Dátum:
2020. augusztus 27.
Időpont:
14:00 - 15:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
, , , , , , , ,
Honlap:
https://ittesmost.b2match.io/

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
Phone
+3672507148