Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nők, innováció a digitális világban

2023. május 11. @ 09:30 - 15:00

7990 Ft

A nők szerepe egyre növekvő fontossággal bír az innováció és a digitális technológiák területén. Gyorsan változó világunkban kiemelt szerepet játszanak azok a női szakemberek, akik – bár számtalan esetben nem kerülnek reflektorfénybe – az új technológiák segítségével találnak megoldást a kihívásokra. Most alkalmunk nyílik meghallgatni inspiráló történeteiket, gondolataikat, megismerhetjük sikereik titkát, és ötleteket kaphatunk ahhoz, hogyan állítsuk céljaink szolgálatába a digitalizáció eredményeit.

A PTE Transzdiszciplináris Kutatások Intézetének szervezésében sikeres női szakemberek, vezetők osztják meg az érdeklődőkkel, hogyan élnek, gondolkoznak, építkeznek a digitalizálódó világ különböző szektoraiban az innováció és cégük előmozdítása érdekében.

Az eseményen az interaktív beszélgetés mellett a résztvevők kipróbálhatnak különböző digitális eszközöket és technológiákat, valamint ötleteket oszthatnak meg egymással. Emellett olyan témákat is feldolgoznak, mint például a nők karrierfejlesztése az IT-ben, a digitális megoldások női szempontból történő tervezése és tesztelése, és a digitális szakemberképzés lehetőségei nők számára.

Beszélgetések lesznek olyan szakemberekkel, akik bemutatják sikeres karrierútjukat, és azt, hogy hogyan használták ki a digitális innováció előnyeit.
Az esemény célja, hogy inspirálja a jelen és jövő női vezetőit az élethosszig tartó tanulás jegyében, és lehetőséget nyújtson a kapcsolatfelvételre és együttműködésre.

Jegyvásárlás és bővebb információ: https://itdweb.hu/nok-innovacio-a-digitalis-vilagban/

Helyszín

Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Baranya 7625 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+3672507148