Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nyugat-baranyai családbarát díj átadása

2020. november 11. @ 14:00 - 17:30

A kamara NŐNAP 365 Szigetvári CsakPONT-Nők a családban és a munkahelyen projektje 2020. december 30-án lezárul. A három éves projekt 2018-ban indult, melynek célja, hogy Szigetváron, Sellyén, Szentlőrincen és ezen városok járásaihoz tartózó településeken működő vállalkozásokat és a munkavállalókat segítse.

 

A Szigetvári CsakPONT akadálymentes ügyfélszolgálati és közösségi tere Szigetváron a Dózsa Gy. u. 5/A. szám alatt lett kialakítva, valamint képzéseknek, kluboknak, találkozóknak is a helyszínéül szolgált. Nem utolsó sorban a gyermeksarok kialakításával és a gyermekfelügyelő biztosításával a kisgyermekes anyukák számára könnyebben elérhetővé vált a projekt ingyenes programjain való részvétel, illetve a napközbeni ügyintézés idejére is biztonságosan tudhatja kisgyermekét a szülő. A projekt lezárására 2020.november 11-én Szigetváron a Vigadóban ünnepélyes Zárókonferencia keretében kerül sor, ahol bemutatásra kerülnek a projekt eddigi összes elért eredményei, majd a legtöbb eredményt elért vállalkozások díjazásban részesülnek.

Meghívó – NYUGAT-BARANYAI CSALÁDBARÁT DÍJ

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alább űrlapon lehet november 5-ig:

This form is currently closed for submissions.

 

A rendezvény az EFOP 1.2.9-17-2017-00102 számú projekt az Európai Unió támogatásával és Magyar Állam társfinanszírozásával, az Európai Szociális Alap finanszírozásában valósul meg.

Részletek

Dátum:
2020. november 11.
Időpont:
14:00 - 17:30
Esemény címkék:
,

Helyszín

Szigetvár
József Attila u. 17.
Szigetvár, 7900
+ Google Térkép