Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pályaválasztási kiállítás Szigetváron

2019. november 20. @ 08:00 - 13:00

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési tanácsadással várja a pályaválasztás előtt álló diákokat Szigetváron.

A PSZC Zrínyi Miklós Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája sportcsarnokában (Szigetvár, Rákóczi utca 18.), 2019. november 20án, a Baranya Megyei Kormányhivatal immár hagyományos pályaválasztási rendezvényén, a kamara standján szaktanácsadók fogadják az érdeklődőket, teljes körű tájékoztatást adva a továbbtanulásra választható iskolákról és szakmákról, a tanulószerződés kötésének mikéntjéről és előnyeiről, valamint a tanulókat megillető juttatásokról és a munkáltatói elvárásokról is.

Számos eszközzel állnak a fiatalok rendelkezésére, 3D VR-szemüveg segítségével különböző munkafolyamatokat próbálhatnak ki az érdeklődők. hogy segítséget kapjanak pályaválasztási döntéseik meghozatalához, megerősítéséhez, lehetőségük nyíljon pályaismereti tudásuk bővítésére, információszerzésre.

A rendezvényen a térség számos középiskolája ad tájékoztatást képzéseiről, valamint a különböző szakmákat képviselő munkáltatók bemutató programokkal szemléltetik szakmájuk gyakorlati oldalát.

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/baranya/hirek/palyavalasztasi-rendezvenyek-baranyaban