Események betöltése

« Összes Események

Részvételi lehetőség a HEPA nemzeti standján a Peterfood élelmiszeripari kiállításon

november 12. - november 14.

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség 2024 őszén nemzeti standdal jelenik meg a Peterfood élelmiszeripari kiállításon, amelyen lehetőséget nyújt magyar élelmiszeripari vállalatok megjelenésére. A program keretében Szentpétervárra juthatnak el novemberben az érdeklődő cégek.

Peterfood élelmiszeripari kiállítás (2024. november 12-14. Szentpétervár) https://peterfood.ru/bilet/en

Oroszország egyik jelentős élelmiszeripari kiállítása. A rendezvényen általánosan több mint 300 kiállító vállalat, több mint 8000 szakmai képviselő, 100+ kereskedelmi lánc vesz részt. Oroszország észak-nyugati régiójának legjelentősebb élelmiszeripari kiállítása, ami 1991 óta kerül megrendezésre Szentpéterváron. A fórum profilja, illetve a régió mérete jelentős üzleti lehetőségeket rejt magában.

A Peterfood vásárra való jelentkezés határideje: 2024. augusztus 15.

A kiállításokon a HEPA a nemzeti standon ingyenesen biztosít lehetőséget a megjelenésre. A kiutazás, szállásfoglalás, kiállítói anyagok kiküldése egyénileg és önköltségen történik.

A cégek a csatolt jelentkezési lap cégszerű kitöltésével, majd a e-mail-címre történő visszaküldésével jelezhetik a Peterfood vásár esetében 2024. augusztus 15-ig részvételi szándékukat.

Részletek

Kezdés:
november 12.
Vége:
november 14.

Helyszín

Szentpétervár
Szentpétervár, + Google Térkép