Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Retaissance Live – Online üzletember találkozó

2021. november 09. @ 08:30 - 17:00

Ingyenes

2021. november 9-én az Enterprise Europe Network exkluzív rendezvényt szervez “Retaissance Live” elnevezéssel, hogy segítse az európai prémium divat- és életmód márkák, valamint a vásárlók összekapcsolását az innováció, a kereskedelem és a jelenlegi kihívások leküzdése érdekében.

A vállalatoknak 2021. október 31-ig van lehetőségük regisztrálni a platformra.

Erre az exkluzív eseményre több mint 800 üzletet és e-kereskedelmi platformot képviselő vásárló regisztrál, akik a világ 35 országában több mint 50 millió vásárlót képviselnek.

A Retaissance Live azért jött létre, hogy tisztességes és egyenlő versenyfeltételeket teremtsen a független és fenntartható márkák számára a divat, a lábbelik, az ékszerek, a szépségápolás, a gyermekruházat és a kiegészítők ágazatában, hogy növeljék márkájuk jelenlétét és értékesítési bevételeiket világszerte.

Fontos határidők

2021. november 3-án a platformra regisztrált cégek egy exkluzív 3 órás workshopon vehetnek részt, amely segít nekik az üzleti ajánlatok kidolgozásában és a vevőknek való meggyőző és eredményes bemutatkozás előkészítésében.

Ezt a workshopot a következők tartják:

 • Az Egyesült Királyság vezető kiskereskedelmi aggregátora, a Retaissance, egy vezető divat- és életmódügynökség, amely prémium kategóriás független márkák közösségét építi, és tisztességes és egyenlő feltételeket biztosít számukra a kereskedelem lehetővé tételéhez, valamint globális jelenlétük és bevételeik növeléséhez.
 • NuORDER, amerikai székhelyű, vezető B2B e-kereskedelmi platform, amely segíti a márkákat abban, hogy zökkenőmentes, együttműködőbb nagykereskedelmi folyamatot biztosítsanak, ahol a vevők valós időben böngészhetnek a termékek között, megtervezhetik a választékot és okosabban vásárolhatnak.

2021. november 9-én a kiválasztott márkák találkoznak az őket kiválasztó vevőkkel, hogy bemutassák termékeiket és kínálatukat. Partnereink előzetesen gondosan kiválasztják a márkákat, melyek összhangban vannak jelenlegi márkakínálatukkal és alapvető értékeikkel. Így mind a márkák, mind a kiskereskedők aznap komolyan tárgyalhatnak az üzletről.

Az eseményen való részvétel a Retaissance és a NuORDER szponzorációjának köszönhetően teljesen ingyenes, hogy támogassák a gyorsan fejlődő kiskereskedelmi ágazatot és az innovatív márkákat.

Miért vegyen részt?
 • Divat- és életmódmárkaként, technológiai fejlesztőként – betekintést nyerhet az új vásárlók viselkedésébe és preferenciáiba;
 • Kiskereskedőként és vásárlóként – fedezzen fel olyan egyedi és innovatív márkákat és technológiákat, amelyek vonzóak a fogyasztók számára, és illeszkednek a jelenlegi portfóliójukhoz valamint a legfontosabb alapértékeihez.
 • Szövetségként – ossza meg a meglátásait az új, feltörekvő független márkákkal, és támogassa a kiskereskedelmi iparágat.
Milyen területről várják a résztvevőket?
 • Divat
 • Szépség
 • Lábbeli
 • Ékszerek
 • Gyermekruházat
 • Kiegészítők
 • Technológiák

REGISZTRÁCIÓ

Részletek

Dátum:
2021. november 09.
Időpont:
08:30 - 17:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://retaissance-live-2021.b2match.io/

Helyszín

online

Other

Jelentkezési határidő
2021. október 31.