Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SHARING IS CARING: Az IP-eszközök összevonása a nagyobb hatékonyság érdekében

2021. október 05. - 2021. október 06.

190EUR - 230EUR

Október elején tartja idei páneurópai, online konferenciáját a LESI (Licensing Executives Society International), melynek ülései a “Sharing is caring” (megosztás a törődés) téma köré épültek, rávilágítva a szellemi tulajdon együttműködésen alapuló oldalára. A konferenciát idén a LES Magyar Tagozata szervezi.

A világjárvány – átmenetileg, mégis maradandó hatással – megváltoztatta a kommunikáció formáit, de az innovációt nem tudta sem megállítani, sem lelassítani.

Ellenkezőleg, amit a világjárvány elvett az emberiségtől, azt az innováció visszaadja. Az innováció egész története során azonban a hatékony tudásátadásra talán még soha nem volt ilyen nagy szükség a sikerhez. Ezt a bőrünkön érezzük tudástranszfer szakemberekként: egyszerre kell felismernünk, megértenünk és alkalmaznunk a technológiai megoldások fejlődését, és megvalósítanunk az újonnan megjelenő megoldások által ösztönzött legjobb gyakorlatokat.

A 2021-es páneurópai konferencia ülései a “Sharing is caring” (megosztás a törődés) téma köré épültek, rávilágítva a szellemi tulajdon együttműködésen alapuló oldalára: a szellemi tulajdon mint a szinergiák létrehozásának eszközeként való felhasználása a kirekesztő magatartás elősegítése helyett. A program nem kevésbé fontos területeket ölel fel, mint a szabadalmi poolok szerepe a szabványosításban, a szellemitulajdon-kezelés a vállalatcsoportokban, az üzleti titkok és a know-how engedélyezése, a globális kihívások kezelését szolgáló szellemitulajdon-eszközök, az egyetemi technológiaátadás, az AI és az adatgazdaság, a szellemitulajdon-jogérvényesítés kérdései, beleértve az alternatív vitarendezést, valamint az európai szerzői jogi színtér legújabb fejleményei.

A konferencia az online térben valósul meg, a munkanyelv az angol.

A részvételi díj LES tagok számára: 190 EUR
A részvételi díj nem LES tagok számára: 230 EUR

A két napos konferencia részletes programja angolul

Regisztráció

Részletek

Kezdés:
2021. október 05.
Vége:
2021. október 06.
Összeg:
190EUR - 230EUR
Esemény címkék:
, , , , , , , ,
Honlap:
https://www.les-hungary.hu/en/pan-european-conference/

Helyszín

Online