Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SIRHA Budapest 2022 – szakkiállítás és üzletember találkozó

2022. március 22. @ 10:00 - 2022. március 24. @ 18:00

A Sirha Budapest – közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása – 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várja a szakembereket a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.

A SIRHA nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa expon közel 200 kiállító,  versenyek és bemutatók megtekintése mellett a résztvevőknek lehetősége van üzleti partnerekkel való találkozásra, vagy akár üzletkötésre is.

A rendezvény remek lehetőséget kínál a baranyai élelmiszeripari és vendéglátóipari vállalkozásoknak új üzleti partnerekkel való kapcsolatfelvételre. A rendezvényen mind hazai, mind külföldi termékekkel ismerkedhetnek meg, saját szolgáltatásaikat, termékeiket tudják bemutatni a tárgyalópartnereknek, akik jellemzően az étterem és vendéglátóipar, élelmiszer-, cukrász-, és szállodaipar képviselőiből állnak.

A tervezett programokról tájékozódhat ITT.

Járványügyi szabályozás: A HUNGEXPO Zrt. rendezvényein a mindenkori járványügyi, egészségügyi szabályozások betartása kötelező. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet a kiállítás bejáratánál ellenőriznek. További információk: ITT

Részletek

Kezdés:
2022. március 22. @ 10:00
Vége:
2022. március 24. @ 18:00
Esemény címkék:
, , , , , ,
Honlap:
https://sirha-budapest.com/

Helyszín

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Albertirsai út 10.
Budapest, 1101 Magyarország
View Helyszín Website