A digitális bizalom, a tettrekészség, az érettség és a felkészültség az elmúlt hetekben még nagyobb hangsúlyt kapott és kap a továbbiakban, ezért úgy döntöttünk, hogy a SMART közönsége nem marad innovációs és digitalizációs betevő nélkül.

A koronavírus-járvány hazai fejleményei következtében a SMART-ot idén online platformra költöztetjük május 26-27-28-án (kedd-szerda-csütörtök). A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

Az online SMART-on interaktív módon beszélünk és beszélgetünk a digitális bizalomról, a koronavírus járvány okozta kihívásokról, megoldásokról és a további lehetőségekről, a gazdaságra, társadalomra és egyénre vonatkozó hatásairól.

REGISZTRÁCIÓ

 

Mi vár rád a konferencián? 

  • 3 nap, 20 neves előadó, élő moderáció

  • azonnali kérdésfeltevés az előadóknak

  • workshop (élő)

  • panelbeszélgetés az előadókkal (élő)

  • kiscsoportos beszélgetések, networking

Témák

Kihívók és kihívottak 

A nyitónapon szó lesz a kihívásokról, és a rájuk adott üzleti, szervezeti, innovációs és technológiai válaszokról – a problémafelvetéseket megoldások, esettanulmányok, valódi sztorik követik, valódi szakemberektől.

Harc a felhasználóért és az adatért

A hagyományos ügyfélkapcsolati megoldások jól működtek sokáig, az átalakuló fogyasztási szokások és igények, a megjelenő új lehetőségek és globális kihívások nyomán azonban egyre többször kevésnek bizonyulnak. Kik azok, akik az új évtizedben is meg tudják hódítani a felhasználókat

 

Az emberi test és elme innovációja

Hogy tehet a digitalizáció az emberiség egészségéért, hogyan válhat a digitalizáció fontos védvonalunkká? Hogyan segíthet a technológia kibontakoztatni az emberi lehetőségeket, képességeket? Porondon a biohacking, a digitális egészségügy, a mentális egészség és a digitális optimizmus témái.

 

A három nap kísérőrendezvényeként élő, ingyenes, regisztrációhoz kötött workshopot is szervezünk:

Sokak számára már nem újdonság, hogy a mesterséges intelligencia által nyújtott lehetőségek és előnyök nemcsak néhány nagy egyetem, kutatóintézet vagy komoly kutatás-fejlesztési kapacitással rendelkező nagyvállalat számára érhetők el. Az MI világszerte és Magyarországon is már sok céget segít, segíthet: számtalan olyan vállalati megoldás működik, amely ezen a technológián alapul, azaz nemcsak papíron, hanem a gyakorlatban is érezhető a mesterséges intelligencia hatása.

A workshop célja, hogy bemutassa, hogyan tudják a vállalkozások hasznosítani ezt a technológiát a gyakorlatban, még akkor is, ha egy nem hi-tech iparágban működő kisvállalkozásról van szó.