Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Speed-Match 2022 nemzetközi üzletember találkozó – online

2022. április 27. @ 08:00 - 2022. április 28. @ 17:00

Ingyenes

A Speed Match 2022 nemzetközi üzletember találkozó 2022. április 27-28-án kerül megrendezésre. A rendezvény a légi közlekedésre, a vasúti és az autóipari ágazatra összpontosít majd együttesen.

Cél, hogy az ezeken a területeken tevékenykedő vállalatok kapcsolatokat alakítsanak ki és bővítsék üzleti hálózataikat. A rendezvény egyedülálló lehetőséget biztosít a nagyvállalatoknak, kkv-knak, kamaráknak, klasztereknek, befektetőknek, közintézményeknek és szövetségeknek, hogy előre lefoglalt személyes találkozón keresztül üzleti és technológiai partnerségeket kössenek.

Fókuszban:

  • Légiközlekedési ágazat: Hajtóműalkatrészek gyártása, szerkezeti alkatrészek, lemezalakítás, szerszámgyártás, precíziós esztergálás, kábel- és kábelkötegek, speciális eljárások, felületkezelés, összeszerelés, integrálás stb.
  • Vasúti ipar: Mozdony-, vagon- és alkatrészgyártás, fülke, forgóváz, dízelmotor, fékrendszer gyártása, jelzőrendszeri megoldások, elektromos rendszerek és kábelezés, pontos öntés, precíziós megmunkálás, összeszerelés, festés, bevonat stb.
  • Autóipari beszállítóipar: Tehergépkocsik, könnyű haszongépjárművek, hajtásláncok, motorok és motoralkatrészek, tengelykarosszériák, tűzoltójárművek, mentőjárművek, autóemelők, jármű ajtózárrendszerek, pótkocsik, tálcák, ülésrendszerek, felnik, vezetőfülkék, alvázak, tengelyek és autóalkatrészek gyártása stb.

További információ: https://speedmatch2022.b2match.io/

REGISZTRÁCIÓ

Details

Start:
2022. április 27. @ 08:00
End:
2022. április 28. @ 17:00
Cost:
Ingyenes
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://speedmatch2022.b2match.io/

Venue

online

Other

Jelentkezési határidő
2022. április 28.