Események betöltése

« Összes Események

Speed-Match 2024 – Nemzetközi üzletember találkozó – online

május 28. - május 29.

Ingyenes

A Speed-Match 2024 nemzetközi üzletember találkozó 2024. május 28-29-én kerül megrendezésre. A rendezvény a légi közlekedésre, a vasúti és az autóipari ágazatra összpontosít majd együttesen.

Cél, hogy az ezeken a területeken tevékenykedő vállalatok kapcsolatokat alakítsanak ki és bővítsék üzleti hálózataikat. A rendezvény egyedülálló lehetőséget biztosít a nagyvállalatoknak, kkv-knak, kamaráknak, klasztereknek, befektetőknek, közintézményeknek és szövetségeknek, hogy előre lefoglalt személyes találkozón keresztül üzleti és technológiai partnerségeket kössenek.

Fókuszban:

  • Légiközlekedési ágazat: Hajtóműalkatrészek gyártása, szerkezeti alkatrészek, lemezalakítás, szerszámgyártás, precíziós esztergálás, kábel- és kábelkötegek, speciális eljárások, felületkezelés, összeszerelés, integrálás stb.
  • Vasúti ipar: Mozdony-, vagon- és alkatrészgyártás, fülke, forgóváz, dízelmotor, fékrendszer gyártása, jelzőrendszeri megoldások, elektromos rendszerek és kábelezés, pontos öntés, precíziós megmunkálás, összeszerelés, festés, bevonat stb.
  • Autóipari beszállítóipar: Tehergépkocsik, könnyű haszongépjárművek, hajtásláncok, motorok és motoralkatrészek, tengelykarosszériák, tűzoltójárművek, mentőjárművek, autóemelők, jármű ajtózárrendszerek, pótkocsik, tálcák, ülésrendszerek, felnik, vezetőfülkék, alvázak, tengelyek és autóalkatrészek gyártása stb.

A regisztráció díjmentes.
Regisztrálni IDE kattintva lehet.

További információ

Részletek

Kezdés:
május 28.
Vége:
május 29.
Összeg:
Ingyenes

Helyszín

Online